Arcmaszk – Express feszesítő 2×5 ml-Vollare

330 Ft
24db/csomag A express feszesítő maszk tökéletesen simítja a bőrt valamint csökkenti a ráncokat. Erős antioxidáns hatással rendelkezik, mely gátolja az öregedési folyamatot .Hatással rendelkezik , mely gátolja az öregedési folyamatot. Hatóanyagai mint például a peptidek , tarafa és ásványi anyagok segítségével az arcbőr visszanyeri fiatalos ragyogását. Minden típusú érett bőrre használható. Használat: Tegyen egy vastag réteget a maszkból a megtisztított arcbőrre ,nyakra és nyak környékre ,kihagyva a szem és száj körüli helyeket .Hagyja hatni 10-15 percig. Masszírozza a felesleges maszkok a bőrre ,vagy törölje le egy pamut törlővel ,majd krémezze be a bőrét ,egy ,a bőrtípusának megfelelő krémmel.
Cikkszám: 5902026644730 Kategória: Címke:

Leírás

A express feszesítő maszk tökéletesen simítja a bőrt valamint csökkenti a ráncokat. Erős antioxidáns
hatással rendelkezik, mely gátolja az öregedési folyamatot .Hatással rendelkezik , mely gátolja az öregedési folyamatot. Hatóanyagai mint például a peptidek , tarafa és ásványi anyagok segítségével az arcbőr visszanyeri fiatalos ragyogását. Minden típusú érett bőrre használható.
Használat: Tegyen egy vastag réteget a maszkból a megtisztított arcbőrre ,nyakra és nyak környékre ,kihagyva a szem és száj körüli helyeket .Hagyja hatni 10-15 percig. Masszírozza a felesleges maszkok a bőrre ,vagy törölje le egy pamut törlővel ,majd krémezze be a bőrét ,egy ,a bőrtípusának megfelelő krémmel.

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Express feszesítő 2×5 ml-Vollare” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára