Arcszérum és nyakszérum Hialuronsavval 10ml-REVERS

1 654 Ft
Hidratáló szérum az arc, a nyak és a dekoltázs mindennapi ápolására, hialuronsavat, taurint és acai-kivonatot tartalmaz, amelyek mély és hosszan tartó hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek. Megakadályozza a túlzott kiszáradást, erősíti és javítja a bőr szerkezetét, a bőrt rugalmassá és simává teszi. Feszesíti és tonizálja a bőrt, serkenti annak természetes regenerációs folyamatait. Különösen száraz, dehidratált és érzékeny bőrre ajánlott.
Cikkszám: 5902815117407 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Arcszérum és nyakszérum hialuronsavval – Hidratáló szérum az arc, a nyak és a dekoltázs napi ápolásához, 4D hialuronsav, taurin és acai-kivonatokkal

Az Arcszérum és nyakszérum hialuronsavval nagy dózisú hatóanyagokat tartalmaz – 4D hialuronsavat, taurint és acai-kivonatokat, amelyek mély és hosszan tartó hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek.

A 4D hialuronsav:

  • négy különböző tulajdonságú nátrium-hialuronát típus kombinációja,
  • háromdimenziós hálózatot hoz létre, amely a bőr egyes rétegeire hat,
  • összegyűjti a vizet kívülről és mélyen a bőr belsejében tartja, így erősíti és javítja a bőr szerkezetét, eljutva annak legmélyebb rétegeibe is.
  • megakadályozza a túlzott kiszáradást, miközben fenntartja az optimális hidratáltsági szintet, a bőrt rugalmassá és simává teszi.

A taurin:

  • regenerálja a bőr szerkezetét és javító hatással bír, még a mélyebb rétegekre is hat.
  • megakadályozza a túlzott nedvességvesztést, és ennek köszönhetően optimális szinten tartja a hidratáltsági szintet, ugyanakkor rugalmassá és simává teszi a bőrt.
  • regeneráló hatású, csökkenti a fáradtság jeleit, visszaadja a vitalitást és a természetes ragyogást.
  • serkenti a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős sejten belüli folyamatokat.

Az Acai-kivonat:

  • fiatalító és antioxidáns hatású – láthatatlan gátat hoz létre, amely védelmet nyújt a külső tényezők és a szabad gyökök negatív hatása ellen,
  • feszesíti és tonizálja a bőrt, serkenti annak természetes regenerációs folyamatait.

Különösen száraz, dehidratált és érzékeny bőrre ajánlott.

Összetevők: Aqua (Water), Taurine, Glycerin, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum (Fragrance), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin,, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Tocopherol.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 40 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcszérum és nyakszérum Hialuronsavval 10ml-REVERS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára