Vad Méh Bőrregeneráló hatású arckrém 50ml – VOLLARE

951 Ft

A Wild Bee sorozat regeneráló arckréme 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

  • Intenzív és hosszantartó bőrregeneráló hatású arckrém minden bőrtípusra.
  • Méz, napraforgóolaj és sheavaj kivonata visszaállítja bőr természetes lipidrétegét és véd a külső hatásokkal szemben.
  • Könnyű, lágy formulája révén gyorsan beszívódik, nem ragad, és nem nehezíti el a bőrt.
  • Állaga miatt kiváló sminkalap is.
 
Cikkszám: 5902026647649 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

VOLLARE COSMETICS VADMÉH REGENERÁLÓ ARCKRÉM
Regeneráló arckrém, 50 ml
EAN: 5902026647649

A Wild Bee regeneráló arckrém mézet, napraforgóolajat és shea vajat tartalmazó formulát kínál. Hatékonyan simítja és puhítja a bőrt, védelmet nyújt a káros külső tényezők ellen.

A Vollare Cosmetics Wild Bee sorozatának természetesen regeneráló arckréme gyengéden táplálja a bőrt egyedülálló mézet, shea vajat és napraforgóolajat tartalmazó formulájának köszönhetően. A krém 98%-ban természetes eredetű összetevőket kínál, amelyek a bőr elvesztett lipidrétegének helyreállításán dolgoznak, egyúttal védelmet nyújtanak a káros külső tényezők ellen. A sheavaj hatékonyan kisimítja és puhítja a bőrt. A regeneráló krém nem hagy ragacsos réteget, emellett könnyen kenhető és gyorsan beszívódik.

Bőrregeneráló arckrém Vad Méh – Intenzív és hosszantartó bőrregeneráló hatású arckrém minden bőrtípusra. Méz és napraforgóolaj kivonata visszaállítja bőr természetes lipidrétegét és véd a külső hatásokkal szemben. Könnyű, lágy formulája révén gyorsan beszívódik, nem ragad, és nem nehezíti el a bőrt. Állaga miatt kiváló sminkalap is.

Használata:

  • vigye fel az arckrémet az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be a bőrbe.
  • használja reggel és este.

Eredmény:

  • a bőr bársonyosan puha és hidratált.

 

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Több információért keresse az ügyfél szolgálatunkat a +36 30 263 9515 számon vagy küldjön nekünk email-t az info@iromix.hu email címen!

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Ezért is fontos a számunkra a véleménye hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeit! Küldjön nekünk email t a pozitív vagy negatív visszajelzésével, így a jövőben is a Neko.hu web shop színvonala lehetőleg legmagasabb legyen!

A termékekről általában:

A termékeink jelentős része mind lengyel eredetűek, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget meg illetőleg. A kint már elterjed vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelve vannak és elvan látva az összes szükséges certifikáttal így azoknak a minőségük garantálva van.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 205 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vad Méh Bőrregeneráló hatású arckrém 50ml – VOLLARE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára