CAVIAR éjszakai arckrém kaviár kivonattal 50ml – Vollare

1 850 Ft
Kaviáros bőrfiatalító és bőrregeneráló anti-aging éjszakai arckrém. A Caviar regeneráló éjszakai arckrém kaviár kivonattal gazdag formulájának köszönhetően intenzív helyreállítást biztosít a bőrnek az éjszaka folyamán. Ránctalanító hatóanyagokban gazdag éjszakai arckrém, melynek köszönhetően  ébredés után az arc bőre sima, puha tapintású, láthatóan kipihent lesz.
  • kaviár kivonata csökkenti a ráncokat,
  • a hialuronsav hidratálja,
  • a shea vaj táplálja és puhítja a bőrt,
  • a panthenol nyugtatja,
  • az E-vitamin és a peptidek fiatalítják és kisimítják a bőrfelszínt.
Alkalmazása után a bőr sima és puha tapintású lesz.
Intenzív éjszakai bőrápolás ránctalanító hatással!

11 készleten

Cikkszám: 5902026680240 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

CAVIAR ÉJSZAKAI ARCKRÉM KAVIÁR KIVONATTAL

Éjszakai arckrém, 50 ml
EAN: 5902026680240

A Caviar regeneráló éjszakai arckrém kaviár kivonattal gazdag formulájának köszönhetően intenzív helyreállítást biztosít a bőrnek az éjszaka folyamán. Alkalmazása után a bőr sima és puha tapintású lesz.

A Vollaré Cosmetics Caviar regeneráló éjszakai arckrém intenzíven újjáépíti és táplálja a bőrt egész éjszaka, amikor az a leginkább ki van téve a kozmetikumok hatásainak.

A krémben található sheavaj táplálja és ápolja a bőrt, rugalmasabbá teszi és egészséges megjelenést kölcsönöz neki.

A panthenol, az E-vitamin és a peptidek együttes hatása viszont hatékonyan javítja a bőr állapotát.

A panthenol, más néven B5 provitamin, olyan összetevő, amely felgyorsítja a bőr regenerációs folyamatát és befolyásolja annak rugalmasságát. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, és enyhíti a bőrirritációkat.

Az E-vitamin erős antioxidáns, amely antioxidatív hatású, és védi a bőrt a külső tényezők, például az UV-sugárzás vagy a környezetszennyezés káros hatásaitól.

A peptidek olyan kis fehérjemolekulák, amelyek befolyásolják a bőr kollagén- és elasztintermelését, ami hozzájárul a bőr feszességéhez és a ráncok megjelenésének csökkentéséhez. Közös hatásukat a Caviar éjszakai arckrém innovatív formulája egyesíti.

Használata: vigye fel minden este a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére.

 

 

 

Egyéb Információk!

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 

További információk

Tömeg 205 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CAVIAR éjszakai arckrém kaviár kivonattal 50ml – Vollare” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára