Arcmaszk – Detox arctisztító arcmaszk 2x5ml-Vollare

330 Ft
Detox intenzív arctisztító maszk aktív szénnel ,tarfa fa olajjal és C-vitaminnal – kombinál és zsíros arcbőrre . Az aktív szén erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Hatékonyan semlegesíti bőrfelszínen lévő szennyeződéseket, a felesleges sebumot, elhalt hámsejteket. Megelőzi mitesszerek és pattanások képződések. Nem okoz irritációt ,nem borítja fel a bőr védekező képességét. A bőr tökéletesen megtisztított,matt és egészséges lesz. Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.
Cikkszám: 5902026645201 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Detox intenzív arctisztító maszk aktív szénnel ,tarfa fa olajjal és C-vitaminnal – kombinál és zsíros arcbőrre .
Az aktív szén erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.
Hatékonyan semlegesíti bőrfelszínen lévő szennyeződéseket, a felesleges sebumot, elhalt hámsejteket. Megelőzi mitesszerek és pattanások képződések. Nem okoz irritációt ,nem borítja fel a bőr védekező képességét. A bőr tökéletesen megtisztított,matt és egészséges lesz.
Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Detox arctisztító arcmaszk 2x5ml-Vollare” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára