DETOX szennyeződésgátló szemránckrém 15 ml – VOLLARE

1 639 Ft
DETOX bőrkisimító, bőrfiatalító lifting hatású, szennyeződésgátló szemránckrém, amely szemmel láthatóan fiatalítja és feszesíti a szem környéki érzékeny bőrt, megelőzve új mimikai ráncok kialakulását.
  • Tetrapeptid hatóanyaga csökkenti a ráncok mélységét, megszünteti a fáradtság jeleit és a szem környéki sötét foltokat.
  • A krémben lévő aktív fekete szén erős abszorbáló hatásának köszönhetően semlegesíti a toxinokat és ezáltal védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Vörös alga kivonata feszesíti a bőrt,
Sima, feszes, egészséges színű szem környéki bőr, amely védett a külső környezeti hatásoktól.
 

9 készleten

Cikkszám: 5902026680684 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Leírás

DETOX SZENNYEZŐDÉS GÁTLÓ SZEMRÁNCKRÉM

Szemránckrém, 15 ml
EAN: 5902026680684

A Detox szennyeződésgátló szemránckrém egy forradalmi termék, amely láthatóan megfiatalítja a bőrt, megakadályozva a mimikai ráncok kialakulását.

A tetrapeptid alkalmazásának köszönhetően az Ingrid Cosmetics hidratáló és simító Detox szennyeződésgátló szemránckréme csökkenti a meglévő ráncok mélységét és megakadályozza az újak kialakulását, ezenkívül eltünteti a fáradtság jeleit és csökkenti a szem körüli sötét karikákat, így a bőr kipihentebbnek és egészségesebbnek tűnik.

Innovatív formuláját aktív szénnel is gazdagították, amely felszívja a szennyeződéseket, például a port vagy a füstöt, így védi a bőrt azok káros hatásaitól, emellett a kozmetikumban használt vörös alga feszesíti a bőrt és biztosítja annak megfelelő feszességét.

A Detox szennyeződésgátló szemránckrém gyártása során a legmagasabb minőségű összetevőket használták fel, hogy a legjobb bőrápolás biztosítsa, amely még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti.

Használata: vigye fel a krémet minden reggel és este az előzőleg megtisztított szem környéki bőrre.

 

 

 

Egyéb Információk!

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

További információk

Tömeg 25 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DETOX szennyeződésgátló szemránckrém 15 ml – VOLLARE” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára