Elseve Extraordinary Hajvégápoló olaj száraz hajra 100ml – L’Oréal

2 362 Ft
Hatóanyag kombinációjának köszönhetően ez a luxus selymes olaj nem csupán puhaságot és fényt ad a hajnak, de minden szükséges tápanyagot is. Fedezd fel a 6 különleges virágolajjal gazdagított hajápoló titkát!
Eredmény: fényes és rugalmas haj
Cikkszám: 3600522215738 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Extraordinary Hajvégápoló olaj száraz hajra

Az Extraordinary Hajvégápoló olaj száraz hajra egy fényűző selyemolaj, amely minden hajra alkalmas, minden hiányosságával megbirkózik, és tetszés szerint használhatod, ahogy a legjobban illik hozzád – pontosan ez hiányzott eddig a hajápolási termékek közül!

Hatóanyagok:

  • lótuszolaj – egy szent buddhista virágból származó olaj teljesen táplálja a hajszálat és védelmet nyújt a hajnak,
  • százszorszép olaj – a százszorszép sok ásványi anyagot tartalmaz, amelyek visszaállítják a haj vitalitását,
  • tiare olaj – a hagyományos thai virág tiare olaj, segít a haj teljes védelmében a kiszáradástól,
  • kamillaolaj – illatos kamillát használtak a hajainkra nagyanyáink, mert megbízhatóan visszaállítja a matt haj fényét és lágyítja a hajszálat,
  • rózsaolaj – nemcsak szép illata van, hanem a hajnak megadja a szükséges táplálkozást,
  • lenmagolaj – különleges összetételének köszönhetően védi a színt és ellátja a hajat a szükséges tápanyagokkal.

Hatásai:

  • fényes és rugalmas hajkoronát eredményez.

Használata:

Használhatod intenzív kúraként, a haj stylingolásához, szérumként a ragyogás növeléséhez, vagy a hajtincsek azonnali megerősítéséhez. Vigyél fel 3-4 csepp olajat a száraz, vagy nedves hajra, főként a haj hosszára és végeire koncentrálva. Öblítést nem igényel. Használhatod száraz hajra mosás és fésülés előtt.

Szembe kerülés esetén azonnal mosd ki vízzel!

 

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 200 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elseve Extraordinary Hajvégápoló olaj száraz hajra 100ml – L’Oréal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára