DIAMOND POWER Erősítő szérum törékeny körmökre 10ml – Revers

1 013 Ft
Erősítő szérum microdiamentokkal. A szérum modern formulája a köröm felületén egy kemény, károsodástól védő és rendkívül fényes bevonatot hoz létre. Azonnal javítja a köröm állapotát, és egészségesebbé teszi őket. Védi a gyenge körmöket a törésektől, a repedésektől. Gyémánt fényt biztosít. Alkalmazás: A tisztított körömlemezre vigyen fel egy rétegnyi szérumot, másnap a második réteget alkalmazza, az összes réteget mossa le a harmadik napon majd ismételje meg a folyamatot. Alkalmazza rendszeresen két hétig, majd szüntesse meg a kezelést egy hónapra. A szérum használható kedvenc körömlakként is.

Leírás

DIAMOND POWER Erősítő szérum törékeny körmökre – Megakadályozza a törékeny és fénytelen körmöket

DIAMOND POWER Erősítő szérum törékeny körmökre mikrogyémánttal – a körmök erősek és fényesek, mint egy gyémánt!

Innovatív, keményedő körömszérum mikrogyémántokkal. A szérum modern formulája kemény, sérülésálló és rendkívül fényes bevonatot hoz létre a köröm felületén. Azonnal javítja a körmök megjelenését és állapotát, egészségesebbé teszi őket. Megvédi a gyenge körmöket a töredezéstől és repedéstől, rendkívüli gyémántfényt kölcsönöz nekik.

Alkalmazása:

  • Vigyen fel egy réteg szérumot a megtisztított körömlemezre, másnap vigye fel a második réteget, a harmadik napon mossa le az összes réteget, és ismételje meg az eljárást.
  • Használja rendszeresen két hétig, majd hagyja abba a kezelést egy hónapig.
  • A szérum a kedvenc körömlakk alapjaként is használható.

Összetevők: butil-acetát, etil-acetát, nitrocellulóz, adipinsav/neopentil-glikol/trimellitsav-anhidrid kopolimer, acetil-tributil-citrát, izopropil-alkohol, timföld, benzofenon-3, n-butil-alkohol, dimetil-bután-, povinil-bután-, povinil-bután-, hexil-butanal wder , Titán-dioxid (nano), CI 60725, tokoferol, alumínium-hidroxid, metikon.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DIAMOND POWER Erősítő szérum törékeny körmökre 10ml – Revers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára