Be Vege EXOTIC MANGO Mangós tápláló testbalzsam 250ml – REVERS

1 676 Ft

Az EXOTIC MANGO Mangós tápláló testbalzsam gyümölcskivonatokkal van gazdagítva, ezáltal hidratáló és tápláló tulajdonságú.

  • Könnyű textúrája gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön.
  • Energetizáló gyümölcsös aromák élénkítő illatával rendelkezik.
  • A testápoló egyesíti az élvezetet és a hidratálást.
  • Bőre táplált és finoman illatos lesz.
Cikkszám: 5902815185550 Kategóriák: , Címke:

Leírás

EXOTIC MANGO Mangós tápláló testbalzsam

Az EXOTIC MANGO Mangós tápláló testbalzsam gyümölcskivonatokkal van gazdagítva, ezáltal hidratáló és tápláló tulajdonságú. Könnyű textúrája gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Energetizáló gyümölcsös aromák élénkítő illatával rendelkezik. A testápoló egyesíti az élvezetet és a hidratálást. A bőr táplált és finoman illatos.

MANGÓ KIVONAT – természetes puhítószerként hat, hidratálja a száraz és megereszkedett bőrt. Erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Képes megkötni a szabad gyököket, így védi a bőrt a sejtek lebomlása ellen. Segít rugalmasan és hidratáltan tartani a bőrt.

E-VITAMIN – mélyen hidratál, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik és hidratálja a bőrt.

ALLANTOIN – hidratálja a száraz bőrt és enyhíti az általa okozott kellemetlenségeket. Regenerál, enyhíti az irritációkat és serkenti az új sejtek termelődését. A bőr simábbá és puhábbá válik.

Összetevők: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Allantoin, Tocopheryl Acetate,Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methyl 2-Octynoate

Próbálja ki a Be Vege termékcsalád további termékeit is:

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 300 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Be Vege EXOTIC MANGO Mangós tápláló testbalzsam 250ml – REVERS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára