Hajszínező krém Trendy-féltartós- 35ml Venita

350 Ft
Rendkívül könnyű használatú hajszínező. Használati utasítás: Vegye fel a védő kesztyűt és egyenletesen oszlassa el a készítményt a megmosott törülközőnedves hajon. HATÓIDŐ: intenzív hatás 15-30 perc. Lágy hatás 5 percig. Alaposan mossa le a haját meleg vízzel, ameddig az öblítővíz tiszta nem lesz. Amennyiben nem alaposan öblítette le a haját a következő hajmosás során észlelheti a festékmaradvány kimosódását. Alaposan szárítsa meg a haját. A nedves haj nyomot hagyhat a ruhán vagy az ágyneműn. Figyelmeztetés: A Hajfestékek súlyos allergiás reakciót válthatnak ki! Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. a termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes fekete henna tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestés, ha: arcán kiütés van vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, hajfestés után bármikor bármilyen reakciót észlelt, - korábban ideiglenes „fekete henna” tetoválás alkalmazásakor valamilyen reakciót észlelt. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. Megfelelő kesztyűt használjunk. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal ki kell öblíteni! Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Gyermektől elzárva tartandó. MINDENKÉPPEN VÉGEZZEN BŐR ALLERGIA TESZTET 48 ÓRÁVAL A HAJFESTÉK HASZNÁLATA ELŐTT. Használati útmutató a csatolt lapon.
Clear
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hajszínező krém Trendy – Rendkívül könnyű használatú hajszínező.

Hajszínező krém Trendy Használati utasítás:

Vegye fel a védő kesztyűt és egyenletesen oszlassa el a készítményt a megmosott törülközőnedves hajon.

HATÓIDŐ: intenzív hatás 15-30 perc. Lágy hatás 5 percig. Alaposan mossa le a haját meleg vízzel, ameddig az öblítővíz tiszta nem lesz. Amennyiben nem alaposan öblítette le a haját a következő hajmosás során észlelheti a festékmaradvány kimosódását. Alaposan szárítsa meg a haját. A nedves haj nyomot hagyhat a ruhán vagy az ágyneműn.

Figyelmeztetés: A Hajfestékek súlyos allergiás reakciót válthatnak ki! Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. a termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes fekete henna tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestés, ha: arcán kiütés van vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, hajfestés után bármikor bármilyen reakciót észlelt, – korábban ideiglenes „fekete henna” tetoválás alkalmazásakor valamilyen reakciót észlelt. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. Megfelelő kesztyűt használjunk. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal ki kell öblíteni! Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Gyermektől elzárva tartandó.

MINDENKÉPPEN VÉGEZZEN BŐR ALLERGIA TESZTET 48 ÓRÁVAL A HAJFESTÉK HASZNÁLATA ELŐTT. Használati útmutató a csatolt lapon.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Rólunk röviden:

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

A termékekről általában:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg N/A
SZÍN

11 ezűst, 27 rózsa, 30 édes pink, 36 hűvös menta, 39 kozmikus kék, 42 Lavendula alom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hajszínező krém Trendy-féltartós- 35ml Venita” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára