Henna – szemöldök krémfesték 15ml – 3.0 BARNA – REVERS

737 Ft

MOSTANTÓL MEGÚJÚLT CSOMAGOLÁSBAN!

A HENNA tökéletesen erősíti és befedi az ősz szálakat is, ennek köszönhetően egyenletes lesz a színhatás. Az összetétel organikus ricinus olajjal gazdagított, amely erősít és táplál, megakadályozva a szőrszálak kihullását.
  • Rendkívül kiadós, kényelmes és könnyű a használata.
  • Egyszeri színezés után három hétig is megőrzi a hatását.
A hennakrém két árnyalatban kapható: fekete és barna
Cikkszám: 5902815196907 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Henna – szemöldök krémfesték 3.0 BARNA

A HENNA OH! MY BROW szemöldök krémfesték nagyon hatékony, kényelmes és könnyen használható. Egyetlen festés hatása akár három hétig is tart. A henna sötétíti a színt és hatékonyan elfedi az ősz szálakat és a szőrszál nélküli foltokat. A kozmetikum összetétele argán- és ricinusolajjal dúsított, amelyek táplálják és erősítik a szemöldököt, valamint megelőzik annak kihullást.

A HENNA OH! MY BROW segítségével a szemöldököd tiszta formát kap és könnyebben ápolható lesz. Mindössze 10 perc alatt sötétítheted a szemöldököd. Ne feledd, hogy minél tovább marad a henna a szemöldökön, annál sötétebb árnyalatot kapsz!

Új, minőségi szemöldökfestés.

  • Professzionális hatás
  • Gyors hatás, 10 perc után látható
  • Nagy hatékonyság, akár 15 alkalmazás
  • A szín több mint 2 hétig tart

A készlet minden szükséges elemet tartalmaz:

  • Tubus színező krémmel 15 ml/0.50 fl.oz.
  • Flakon 3%-os aktivátorral 15 ml/0.50 fl.oz.
  • Fésűs applikátoros flakon fésűvel
  • Színező tál

Használata:

  1. Nyomj ki egy kis mennyiséget (kb. 1 cm) a színező krémből a tubusból a tálba.
  2. Adj hozzá 10-12 csepp aktiváló anyagot (keverési arány 1:1).
  3. Keverd össze egy spatula segítségével, amíg homogén, krémes pasztát nem kapsz.
  4. Védd a szemöldök körüli bőrt sűrű krémmel.
  5. Vidd fel a keveréket a szemöldökre egy spatula segítségével.
  6. Hagyd a keveréket a szemöldökön kb. 10-15 percig.
  7. Mosd le a hennát langyos vízzel.

!Vigyázz, hogy a henna ne kerüljön a szemedbe, ha mégis a szembe kerülne, alaposan öblítsd ki langyos vízzel. Az eljárás befejezése után formázd megfelelően a szemöldököd és kend be hidratáló krémmel.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 50 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Henna – szemöldök krémfesték 15ml – 3.0 BARNA – REVERS” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára