Henna szemöldök krémfesték 15ml – VERONA

850 Ft
A Henna PROseries szemöldökfesték egy gazdaságos termék, krémes formulával, amely gyors és köhenna szemöldökfesték nnyű felvitelt biztosít. A PROseries Henna egy innovatív formulán alapul, amelynek állaga finom krém, amely hatékonyan hangsúlyozza a szemet, természetes szépségű hatást biztosítva. Az applikátor biztosítja a gyors és könnyű felvitelt. A termék kiváló minőségű pigmenteken alapul, amelyek hosszú -akár 14 napig tartó- hatást biztosítanak. A hennakrém gazdaságos és legalább 10 alkalmazást biztosít. A szemöldökfesték két színben kapható: fekete és barna
 • Olvassa el a használati utasítást az alkalmazás előtt.
 • Csak professzionális használathoz.
 
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Henna szemöldök krémfesték 15ml
Az első használat után ne tárolja több mint két héten át.

Ajánlások:

 • Olvassa el a használati utasítást az alkalmazás előtt.
 • Csak professzionális használathoz.

Figyelem: A festék erős allergikus reakciókat válthat ki.

Óvatossági rendszabályok:

– ne használja, ha valaha is előjöttek az allergia tünetei szempilla és szemöldök festése közben, az arcon kiütések vannak, érzékeny, irritált vagy sérült a bőrre, ha a múltban valaha is allergikus reakcióba lépet a bőr fekete alapú hennával. Gyermekektől távol kell tartani. A terméket 16-ik életévét betöltött személyeknek tervezték. Festék szembe kerülése esetében bő vízzel átmosni. Erős hatású anyag. Kövesse a használati utasítást. Használja a védőkesztyűt. Ne használjon fém eszközöket. Hidrogén-peroxidot, feniléndiaminot tartalmaz.

Allergiás teszt elvégzése:

Vegye le a fülbevalóját majd vattapamaccsal vigye fel a fül mögé egy kis mennyiségű színező emulziót, aktivatorként értelmében az arány 1:1. Tíz perc után mossa le a krémet. Ha teszt közben vagy azt követő 24 órában nem lépnek fel semmilyen féle bőrirritációs tünetek a szert festésre használhatja, ellenkező esetben azonnal mossa le.

A csomag tartalma:

 • Krém tubus 15 ml
 • Aktívator palack 3%-os – 15 ml
 • Spatula

Használati utasítás:

 1. Használat előtt teszt elvégezése szükséges.
 2. Biztosítsa a szemöldöke körüli bőrét zsíros krémmel.
 3. Üvegedényben keverje össze egy kis mérték krémet (kb. 1cm) 10-12 csepp aktívatorral, majd a spatula segítségével keverje össze.
 4. Keverje, amíg nem lesz egyenletes, krémes állagú.
 5. Spatula segítségével vigye fel a szemöldökre és szempillára.
 6. Festési idő 5-10 percig tart a várt sötétség fokától függően. Mossa át a szemöldököt szappanos vízzel.
 7. Keverék elkészítése után haladéktalanul használja el. Ne tárolja az elkészített keveréket.

A szemöldökfesték két színben kapható: fekete és barna

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

 

További információk

Tömeg 50 g
szín

Fekete, Barna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Henna szemöldök krémfesték 15ml – VERONA” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára