Vad Méh Hidratáló hatású arckrém 50ml – VOLLARE

1 223 Ft

A Wild Bee sorozat hidratáló arckréme 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

  • Intenzív és hosszantartó bőrhidratáló hatású arckrém minden bőrtípusra.
  • Méz és mákolaj kivonata stimulálja a bőr hidratációs folyamatait, megelőzve a bőr kiszáradását.
  • Könnyű, lágy formulája révén gyorsan beszívódik, nem ragad, és nem nehezíti el a bőrt.
  • Állaga miatt kiváló sminkalap is.
Cikkszám: 5902026647632 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

VOLLARE COSMETICS VADMÉH HIDRATÁLÓ ARCKRÉM
Hidratáló arckrém, 50 ml
EAN: 5902026647632

A Wild Bee hidratáló arckrém egyedülálló formulája 96%-ban természetes eredetű összetevőket kínál, mint például mézet és mákolajat. Védi a bőrt a kiszáradástól, ugyanakkor hidratálja és kisimítja azt.

A Vollare Cosmetics Wild Bee sorozatának természetes hidratáló arckréme intenzív és hosszantartó hidratálást biztosít a bőrnek. A formula mézzel és mákolajjal gazdagított, amelyek védik a bőrt a kiszáradástól. A krém 96%-ban természetes eredetű összetevőkön alapul. Selymes állagú. Visszaállítja a kényelmet és a simaságot.

Hidratáló hatású arckrém Vad Méh -Intenzív és hosszantartó bőr hidratáló hatású arckrém minden bőrtípusra. Méz és mákolaj kivonata stimulálja a bőr hidratációs folyamatait, megelőzve a bőr kiszáradását. Könnyű, lágy formulája révén gyorsan beszívódik, nem ragad, és nem nehezíti el a bőrt. Állaga miatt kiváló sminkalap is.

Használata:

  • vigye fel az arckrémet az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be a bőrbe.
  • használja reggel és este.

Eredmény:

  • a bőr bársonyosan puha és hidratált.

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Több információért keresse az ügyfél szolgálatunkat a +36 30 263 9515 számon vagy küldjön nekünk email-t az info@iromix.hu email címen!

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Ezért is fontos a számunkra a véleménye hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeit! Küldjön nekünk email t a pozitív vagy negatív visszajelzésével, így a jövőben is a Neko.hu web shop színvonala lehetőleg legmagasabb legyen!

A termékekről általában:

A termékeink jelentős része mind lengyel eredetűek. Ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget meg illetőleg. A kint már elterjed vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelve vannak és elvan látva az összes szükséges certifikáttal így azoknak a minőségük garantálva van.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 205 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vad Méh Hidratáló hatású arckrém 50ml – VOLLARE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára