Hyaluron Care ránctalanító, szemkörnyékápoló krém 15ml – DELIA

1 209 Ft
Ránctalanító, hidratáló és sötét karikákat korrigáló krém. A DELIA Hyaluron Care szemkörnyékápoló krém hatékonyan tünteti el az öregedés és a fáradtság jeleit a szemkörnyék területén. Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat; javítja a bőr megjelenését a frissebb, egészségesebb megjelenés érdekében. A DELIA Hyaluron Care szemránckrém fő összetevője - a hialuronsav - más értékes hatóanyagokkal kombinálva: koffein, allantoin, shea vaj, szemfénylőfűz officinalis kivonat, kollagén, aranykolloid és zöld tea kivonat, hidratálja és védi a szemkörnyék legérzékenyebb bőrét. Alkalmas száraz és érzékeny bőrre.

Leírás

Hyaluron Care ránctalanító szemkörnyékápoló krém 15ml – DELIA

Ránctalanító, hidratáló és sötét karikákat korrigáló krém.
A DELIA Hyaluron Care szemkörnyékápoló krém hatékonyan tünteti el az öregedés és a fáradtság jeleit a szemkörnyék területén.
Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat; javítja a bőr megjelenését a frissebb, egészségesebb megjelenés érdekében.

A DELIA Hyaluron Care szemránckrém fő összetevője – a hialuronsav – más értékes hatóanyagokkal kombinálva: koffein, allantoin, shea vaj, szemfénylőfűz officinalis kivonat, kollagén, aranykolloid és zöld tea kivonat, hidratálja és védi a szemkörnyék legérzékenyebb bőrét.

Alkalmas száraz és érzékeny bőrre.

Javasolt használat:
A DELIA Hyaluron Care szemránckrémet reggel és/vagy este vigye fel a szemkörnyékre és a szemöldök alá. Körkörös mozdulatokkal masszírozza.

Figyelem!

  • Ha kedvezőtlen reakció lép fel, hagyja abba a termék használatát!
  • Ha a reakció továbbra is fennáll, forduljon orvosához!

Bőrtípus: Száraz bőr, érzékeny bőr
Hatóanyagok: Hialuronsav, Allantoin, Kollagén, Shea vaj
Problémák: Ráncok, Sötét karikák és puffadtság, Fáradt bőr, Fakó bőr
Előnyök: Lifting és feszesítés, Ránctalanítás, Hidratálás
Formátum: Krém

Összetevők
Víz, glicerin, poligliceril-3-metilglükóz-disztearát, kapril/kaprikus triglicerid, etilhexil-sztearát, dikapril-karbonát, cetil-alkoxál, butyrospermum parki vaj, propilénglikol, euphrasia officinalis kivonat, oldható kollagén, lecitin, koffein, palmitoil-kannitin, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, nátrium-metabizifte, tokoferol, trosodium EDTA, Camella sinensis levélkivonat, LeuconostocFemento retek gyökérkivonat, kolloid arany, allantoin, akrilátok/C1 alkil-akrilát 0-30, keresztpaliméter, nátrium-palilakrilát, aszkorbil-palmitát, gricerol-sztearát, glicerin-oleát, citromsav, nátrium-hidroxid, nátrium-hialuranát, parfüm, limonén, linalool, geraniol, fenoietanol és etilhexil-glicerin.

MEGJEGYZÉS: Az összetevők listája változhat. A márkánk valamelyik termékének használata előtt kérjük, hogy az összetevők legfrissebb listája miatt olvassa el a termék címkéjét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hyaluron Care ránctalanító, szemkörnyékápoló krém 15ml – DELIA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára