VEGÁN Kézkrém hialuronsav, protein, kollagén 100ml Vollare

550 Ft

A Vollare Cosmetics hidratáló és simító kéz- és körömápolója a száraz és rugalmasságát vesztett bőr mindennapos ápolására lett fejlesztve.

Egyedülálló formulájának és a hialuronsav tartalmának köszönhetően, kitűnő vízmegkötő képességgel rendelkezik, mely biztosítja a bőr optimális hidratáltságát.   Protein tartalma láthatóan feszesebbé és puhábbá teszi a bőrt, a kollagén pedig mélyen és tartósan táplálja azt. A kezek simák lesznek és visszanyerik az egészséges, fiatalos megjelenésüket.  
Cikkszám: 5902026645126-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

VEGÁN Kézkrém hialuronsav, protein, kollagén 100ml – Vollare

A hidratáló kézkrém hidratálja és kisimítja a száraz kézbőrt. A formula feltárja a hialuronsavat és a kollagént, amelyek biztosítják a feszesítő és hidratáló hatást.

A Vollare Cosmetics hidratáló kézkrémjét a kézbőr és a körmök mindennapi ápolására tervezték. A krém fokozza a száraz, rugalmassághiányban szenvedő bőrt.

A hialuronsav vízmegkötő tulajdonságokat mutat, melynek köszönhetően hatékonyan fenntartja az optimális nedvességtartalmat.

A kollagén feszesíti a bőrt, mély és hosszan tartó regenerálódást kínálva.

A krém kellemes illatot hagy, miután felszívódott.

Használata: tegyen egy kis mennyiséget a krémből a megtisztított kézre és körmökre, majd gyengéden masszírozza be. Használjon annyit, amennyit szükségesnek érez.

 

További információk

Tömeg 120 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VEGÁN Kézkrém hialuronsav, protein, kollagén 100ml Vollare” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára