S.O.S. NAILS Komplex kezelés törékeny körömre 10ml – Revers

850 Ft

SOS NAILS - Átfogó kezelés a törékeny és sérülékeny körmök számára

Ez a rendkívül regeneráló kondicionáló körömápoló szérum azonnal megerősíti a körömlemezt, és megakadályozza a károsodást.
  • A körmök egyértelműen egészségesebbek, erősebbek, vastagabbak, simábbak és keményebbek lesznek,
  • Az S.O.S. NAILS modern rekonstrukciós formulája regenerálja, erősíti és megelőzi a körömvég letördelését,
  • UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi a körömlemezt a sárgulástól és az elszíneződéstől.

Leírás

S.O.S. NAILS Komplex kezelés törékeny körömre, biztonságos módszer a gyenge körmök megerősítésére

MEGERŐSÍTETT, A SÉRÜLÉSÉNEK ELLENÁLLÓ KÖRMÖK!

S.O.S. NAILS Komplex kezelés törékeny körömre egy rendkívül regeneráló, kondicionáló szérum, azonnal megerősíti a körömlemezt és megakadályozza a károsodást. A körmök láthatóan egészségesebbek, erősebbek, vastagabbak, simábbak és keményebbek lesznek. Az S.O.S. NAILS modern újraépítő formulája regenerálja és átfogóan erősíti a körmöket, megakadályozza azok töredezését. UV szűrőt tartalmaz, amely véd a körömlemez sárgulása és elszíneződése ellen.

  • Használata erősítő kezelésként: Vigye fel a megtisztított körömlemezre. Használja hetente kétszer egy hónapig, majd hagyja abba a kezelést 2 hétig.
  • Használata erősítő alapként: Vigyen fel egy réteget a megtisztított körömlemezre. Ha megszáradt, vigye fel kedvenc körömlakkját.

Összetevők: etil-acetát, butil-acetát, nitrocellulóz, adipinsav/neopentil-glikol/trimellitsav-anhidrid kopolimer, acetil-tributil-citrát, izopropil-alkohol, benzofenon-3, N-butil-alkohol, trimetil-pentándil-dibenzo-7, povintándiil-dibenzo-7, 2-butanil-0 koferol.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„S.O.S. NAILS Komplex kezelés törékeny körömre 10ml – Revers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára