Körömlakk BE VEGAN 10ml – REVERS

19 000 Ft
  Kiszerelés: 20db/tálca
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

Leírás

Körömlakk BE VEGAN, 10 ml

körömlakk BE VEGAN
EAN13: 5902815186403
Kiszerelés: 10ml

A BE VEGAN körömlakkok klasszikus, hosszantartó körömlakkok, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. A legújabb globális divattrendeken alapuló univerzális színkészleteket a legigényesebbek is értékelni fogják. Minden szín erősen pigmentált, így tökéletes fedést és sima felületet biztosít a körömlemezen. Szép és hosszantartó fényt ad. Az enyhén lekerekített hegyű, lapos, ruganyos ecset könnyű és egyenletes, csíkok nélküli felvitelt tesz lehetővé.

  • 100% Vegán! a BE VEGAN lakk előállításához nem használunk állati eredetű termékeket, mint például keratin, elasztin, kollagén, lanolin vagy halból nyert vitaminok stb. Ez vonatkozik a lakkokat gyártó gépekre is.
  • A lakkok nem tartalmaznak például akrilátokat, káros, rákkeltő formaldehidet és toluolt.
  • A helyesen alkalmazott lakkok tartóssága a körömlemeztől és a felvitt rétegek vastagságától függően 4-7 napot is elérhet.

Használata:

A BE Vegan körömlakkal természetes körömlemezt és géllel vagy akrillal modellezett körmöket egyaránt festhetsz.

  1. Zsírtalanítsd a körömlemezt,
  2. Vigyél fel 1 réteg Be Vegan lakkot,
  3. Ha szükséges, az első réteg száradása után vigyél fel a második réteg Be Vegan lakkot.

A lakk eltávolítása:

A lakk eltávolításához használhatsz acetonmentes körömlakklemosót. Áztass be egy vattakorongot, és dörzsöld át a festett körmöket, amíg a lakkot el nem távolítja.

Kiszerelés: 20db/tálca

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 1100 g
Szín:

SET I., SET II.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömlakk BE VEGAN 10ml – REVERS” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára