Körömlakk Solar GEL 6ml -Revers

16 000 Ft
24db/tálca Körömlakk 12 ml SOLAR GEL. Professzionális körömlakk ami napfény hatása alatt szárad. Hibrid lakk tulajdonságokkal bír. Csillogó és fényes hatás lámpa használata nélkül. Tartósság akár 10 napig tart. Használati utasítás: Lakk használata előtt készítse elő a körmét: tetszés szerint adjon nekik kedvenc formát, távolítsa el a bőröket, gyengéden mattítja le a körömlemezt, végül olyan készítményt használjon, amely zsírtalanítja a körmöket, és növeli a körömlakk tapadását. A kiválasztott színt vigye fel vékony rétegben a körmére. Várjon 2 percig, és tegye fel a második vékony réteg színt. 2 Top - Tartósabb színtartósság eléréséhez alkalmazzon SOLAR GEL Top Coat réteget. Győződjön meg róla, hogy előzőleg feltett szín száraz így elkerüljük a buborékok megjelenését.
Cikkszám: 5902815170358 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Napfény hatására keményedő SOLAR GEL professzionális körömlakk.

A SOLAR GEL új generációs körömlakk, amely egyesíti a hagyományos és a hibrid körömlakkot. A manikűr nem igényli UV / LED lámpával történő eljárást. A lakk természetes napfény hatására keményedik. Ez az innovatív rendszer biztosítja, hogy a lakk megfelelően szilárd, karcálló, tartós és fényes legyen, mint egy hibrid professzionális körömlakk.
Használat:
A manikűr megkezdése megfelelő köröm előkészítéssel kezdődik Körmét ízlés szerint formálja meg, távolítsa el a felesleges bőrt, óvatosan mattítsa be a körömlemezt, végül használjon olyan készítményt, amely zsírtalanítja a körmöket és növeli a körömlakk tapadását, például Universal Hybrid Cleaner-t. SOLAR GEL lakk nem igényli fedőréteg használatát, de ha ezenkívül meg kívánja hosszabbítani a lakk tartósságát, használhatja a SOLAR GEL TOP COAT-ot. Más márkájú fedőréteg lakk használata nem ajánlott.
1. Szín – egy kiválasztott színű lakkot vékony rétegben vigyen fel a körmére, az egyedi 3D-s ecsetnek köszönhetően elkerülheti a csíkok
és az egyenetlenségek keletkezését. Várjon 2 percet, és vigye fel egy második vékony réteget.
2. Felsőrész – a lakk tartósságának meghosszabbítása érdekében alkalmazzon egy réteg Solar Gel fedőréteget.
Összetevők: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Diacetone Alcohol, N-Butyl Alcohol, Phosphoric Acid, [±] CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 77510, CI 15880, CI 73360, CI 77266 (nano), CI 77491, CI 77742, CI 77492, CI 77007.

További információk

Tömeg 1500 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömlakk Solar GEL 6ml -Revers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára