Very Matt Creme krémpúder, alapozó 60 ml – REVERS

520 Ft 6 160 Ft

KIÁRUSÍTÁS!

-20%

VERY MATT CREME - KRÉMPÚDER Egész nap láthatatlanná, természetessé és figyelemre méltóan mattá teszi a sminket. Az arcbőr tökéletesen természetes lesz, és nem csillog egész nap. 4 árnyalatban kapható. (11 - 12 - 13 - 14)
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

KRÉMPÚDER – VERY MATT CREME ALAPOZÓ

Az egyedülálló “Very Matt Creme” krémpúder alapozó egész nap láthatatlanná, természetessé és figyelemre méltóan mattá teszi a sminket. A modern formula könnyen eloszlik a bőrön, hogy elfedje a bőrhibákat és kiegyenlítse a bőr textúráját. Az arcbőr tökéletesen természetes lesz, és nem csillog egész nap. Az alapozó kevésbé láthatóvá teszi a pórusokat.

 

Egyéb Információk:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Több információért keresse az ügyfél szolgálatunkat a +36 30 263 9515 számon, vagy írjon nekünk az info@iromix.hu e-mail címre!

  • Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődik. Ezért is fontos a számunkra a véleménye, hogy még jobban ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Küldjön nekünk e-mailt a pozitív, vagy esetleg negatív visszajelzésével, hogy a Neko.hu web shop színvonala továbbra is a lehetőleg legmagasabb legyen.

A termékekről általában:

  • Termékeink jelentős része lengyel eredetű. Ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó – a minőséget illetően. A kint már elterjed, vagy épp piacra került, legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon. Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt és az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azoknak a minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 100 g
szín

1Tálca=12db, 11, 12, 13, 14

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Very Matt Creme krémpúder, alapozó 60 ml – REVERS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára