PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító kézkrém 50ml-VOLLARE

800 Ft
INTENZÍV FEHÉRÍTŐ KÉZKRÉM Intenzíven fehéríti a kézfejet Csökkenti a foltokat és a pigmentációt Hidratál, táplál és regenerál Az intenzív fehérítő kézkrém olyan aktív összetevőket tartalmaz, melyek hatásosan fehérítik a kézfejet és csökkentik a sötétebb foltokat. Megszünteti a szárazságot, tartósan hidratál és serkenti a bőrsejtek megújulását. Védelmet nyújt a külső káros hatásokkal szemben, úgy mint a napsugarak, víz vagy tisztítószerekkel szemben. Azonnal tökéletes simaságot és rugalmasságot nyújt a kézfejnek. Használat: Gyengéden masszírozza be a kézfejét a krémmel. Napi 1-2 alkalommal vagy kézmosás után javasolt. A fehérítő hatás 2-3 hét rendszeres használat után lesz látható.
Cikkszám: 5902026647434 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

INTENZÍV FEHÉRÍTŐ KÉZKRÉM
Intenzíven fehéríti a kézfejet
Csökkenti a foltokat és a pigmentációt
Hidratál, táplál és regenerál
Az intenzív fehérítő kézkrém olyan aktív összetevőket tartalmaz, melyek hatásosan fehérítik a kézfejet és csökkentik a sötétebb foltokat. Megszünteti a szárazságot, tartósan hidratál és serkenti a bőrsejtek megújulását. Védelmet nyújt a külső káros hatásokkal szemben, úgy mint a napsugarak, víz vagy tisztítószerekkel szemben. Azonnal tökéletes simaságot és rugalmasságot nyújt a kézfejnek.
Használat: Gyengéden masszírozza be a kézfejét a krémmel. Napi 1-2 alkalommal vagy kézmosás után javasolt. A fehérítő hatás 2-3 hét rendszeres használat után lesz látható.

További információk

Tömeg 75 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító kézkrém 50ml-VOLLARE” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára