PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító nappali és éjszakai arckrém 50ml-VOLLARE

1 450 Ft
PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító nappali és éjszakai arckrém Bőrvilágosítás 6 hét alatt! Normál, száraz és érzékeny bőrre Intenzív bőrvilágosító nappali és éjszakai arckrém, mely láthatóan csökkenti a pigmentfoltokat és egyéb elszíneződéseket az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén. Aktív bőrvilágosító és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően nemcsak világosít, hanem hidratálja és regenerálja is a bőrt. A krémben lévő bioaktív Provi WhiteTM komplexum hatóanyagai képesek a felgyülemlett melanint felbontani, ezáltal világosítják a foltokat, elszíneződéseket, szeplőket, öregségi foltokat a bőrön. Hatás: Bőrfehérítő krém, amellyel hatékonyan kezelheti az öregkori, illetve a napártalmak okozta bőrpigmentációs elváltozásokat, valamint segítségével halványíthatóak a szeplők és az egyéb elszíneződések az arcon. Az eredmények már 6 hét után láthatóak. Érzékeny bőrűek is használhatják. Használata: Használja minden reggel és este az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén. Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros nyomot a bőrön. A világosító hatás már 2-3 hét elteltével jelentkezik!
Cikkszám: 5902026647465 Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

Leírás

PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító nappali és éjszakai arckrém
Bőrvilágosítás 6 hét alatt!
Normál, száraz és érzékeny bőrre
Intenzív bőrvilágosító nappali és éjszakai arckrém, mely láthatóan csökkenti a pigmentfoltokat és egyéb elszíneződéseket az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén. Aktív bőrvilágosító és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően nemcsak világosít, hanem hidratálja és regenerálja is a bőrt. A krémben lévő bioaktív Provi WhiteTM komplexum hatóanyagai képesek a felgyülemlett melanint felbontani, ezáltal világosítják a foltokat, elszíneződéseket, szeplőket, öregségi foltokat a bőrön. Hatás: Bőrfehérítő krém, amellyel hatékonyan kezelheti az öregkori, illetve a napártalmak okozta bőrpigmentációs elváltozásokat, valamint segítségével halványíthatóak a szeplők és az egyéb elszíneződések az arcon. Az eredmények már 6 hét után láthatóak. Érzékeny bőrűek is használhatják.
Használata: Használja minden reggel és este az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén. Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros nyomot a bőrön. A világosító hatás már 2-3 hét elteltével jelentkezik!

További információk

Tömeg 60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító nappali és éjszakai arckrém 50ml-VOLLARE” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára