PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító testápoló 250ml-VOLLARE

1 350 Ft
INTENZÍV FEHÉRÍTŐ TESTÁPOLÓ Hatásosan világosít és csökkenti a hiperpigmentációt a vállak és a nyak körül. Az intenzív fehérítő testápoló aktívan fehéríti a bőrt és csökkenti a hiperpigmentációt a nyakon és a vállaknál. A krém speciálisan választott értékes összetevői és gyengéd szerkezete lehetővé teszi még a legérzékenyebb bőrfelületek fényesítését is. A Bioactive complex Provi White egy modern formula, mely eltávolítja a pigmentáció okozóit a melanin termelés csökkentésével. Vizuálisan fényesít és kiegyenlíti a bőr tónusait. Hosszan tartóan hidratáló testápoló serkenti a sejtek regenerálódását, segít megelőzni a bőr UVA és UVB sugarak okozta korai öregedését. Selymes simaságot, rugalmasságot és ragyogást ad a bőrnek. Complex Provi White – bio-active complex a bőr mélyére hatol. Intenzíven fényesít és csökkenti a hiperpigmentációt. Regenerál, hidratál, eltávolítja az elhalt bőrsejteket és védelmet nyújt a káros külső hatásokkal szemben. Használat: Gyengéden masszírozza be a megtisztított bőrfelületbe. Használja naponta, különösen fürdés után. Fordítson különös figyelmet a nyak és a vállak környékére. A fehérítő hatás 2-3 hét rendszeres használat után lesz látható.
Cikkszám: 5902026647458 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

INTENZÍV FEHÉRÍTŐ TESTÁPOLÓ
Hatásosan világosít és csökkenti a hiperpigmentációt a vállak és a nyak körül.
Az intenzív fehérítő testápoló aktívan fehéríti a bőrt és csökkenti a hiperpigmentációt a nyakon és a vállaknál. A krém speciálisan választott értékes összetevői és gyengéd szerkezete lehetővé teszi még a legérzékenyebb bőrfelületek fényesítését is. A Bioactive complex Provi White egy modern formula, mely eltávolítja a pigmentáció okozóit a melanin termelés csökkentésével. Vizuálisan fényesít és kiegyenlíti a bőr tónusait.
Hosszan tartóan hidratáló testápoló serkenti a sejtek regenerálódását, segít megelőzni a bőr UVA és UVB sugarak okozta korai öregedését. Selymes simaságot, rugalmasságot és ragyogást ad a bőrnek.
Complex Provi White – bio-active complex a bőr mélyére hatol. Intenzíven fényesít és csökkenti a hiperpigmentációt. Regenerál, hidratál, eltávolítja az elhalt bőrsejteket és védelmet nyújt a káros külső hatásokkal szemben.
Használat: Gyengéden masszírozza be a megtisztított bőrfelületbe. Használja naponta, különösen fürdés után. Fordítson különös figyelmet a nyak és a vállak környékére. A fehérítő hatás 2-3 hét rendszeres használat után lesz látható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROVI WHITE Intenzív bőrvilagosító testápoló 250ml-VOLLARE” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára