Arcmaszk – Royal Snail (csiganyál) Intenzív revitalizáló 2x5ml – EVELINE

355 Ft
A Royal Snail Intenzív Regeneráló ANTI-AGE maszk kiváló választás mindenki számára, aki szeretné megfiatalítani és javítani az arcbőre állapotát, és egy hatékony, könnyen használható és kényelmesen alkalmazható terméket keres. A gondosan kiválasztott hatóanyag-tartalomnak köszönhetően kisimítja és csökkenti a ráncokat, javítja a bőr feszességét, intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.
Aktív  összetevők:
  • csiganyál szűrlet,
  • aloe vera,
  • B5 pro-vitamin,
  • betaine,
  • kamilla és
  • uborka kivonat.

10 készleten

Cikkszám: 5901761985757 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Royal Snail (csiganyál) Intenzív regeneráló ANTI-AGE arcmaszk – EVELINE

A Royal Snail (csiganyál) Intenzív Regeneráló arcmaszk egy kiváló minőségű, hatékony arcpakolás, amely kifejezetten az öregedés jeleinek csökkentésére és az arcbőr általános állapotának javítására lett kifejlesztve. A termék két darab 5 ml-es tasakban kapható.

A gondosan kiválasztott hatóanyag-tartalom, beleértve a csiganyál szűrletet, az aloe verát, a B5 pro-vitamint, a betaint, a kamilla és az uborka kivonatát, segíti kisimítani és csökkenteni a ráncokat. Javítja a bőr feszességét, intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.

A csiganyál szűrletnek köszönhetően a termék hatékonyan támogatja a bőr regenerálódását és javítja annak rugalmasságát. Az aloe vera, a B5 pro-vitamin és a betaine hidratáló hatása pedig segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és csökkenti az arcbőr szárazságát.

Az Eveline Cosmetics Royal Snail (csiganyál) arcmaszk mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt, helyreállítja annak rugalmasságát és komfortérzetét. A selymesen lágy tapintású arcbőrt hagy maga után, összességében pedig megszépíti az arcbőr megjelenését.

Az arcmaszk használata egyszerű és kényelmes és a bőr teljes felületén alkalmazható. Használata után az arcbőr érezhetően puhább és rugalmasabb lesz, és a ráncok mélysége is csökkenhet.

Hasznáalata: Vigye fel vékony rétegben az arcpakolást a megtisztított arcbőrére, a szem környékét kerülje ki. Hagyja a csomagoláson feltüntetett ideig hatni. Ezután alaposan mossa le langyos vízzel a pakolást.

Összetevők: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG -10 0 Stearate, Propanediol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glycerin, Dimethicone, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Snail Secretion Filtrate, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate , Myristyl Myristate, Persea Gratissima Oil, Glycine Soja Oil, Argania Spinosa Kernel Extract, Collagen Amino Acids, Sodium Hyaluronate, Olus Oil, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Heptapeptide-7, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Ubiquinone, Carnosine, Carnitine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Polyacrylamide, Parfum (Fragrance), C13-14 Isoparaffin, Sodium Polyacrylate, Laureth-7, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Pentylene Glycol, Lecithin, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Citrate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Trisodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool.

 

 

Egyéb Információk!

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Royal Snail (csiganyál) Intenzív revitalizáló 2x5ml – EVELINE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára