Szemöldök korrektor gél (színtelen, sötét barna, fekete) 7ml – Revers

1 270 Ft
Brow Artist szemöldökkorrektor, formázó gél amely táplálja és formázza a szemöldököt, kifogástalan megjelenést és tökéletes formát kölcsönöz neki. Az argánolaj tápláló tulajdonságainak köszönhetően a Brow Artist erős regeneráló és kondicionáló hatással rendelkezik, így a szemöldök egészségesebb, fényesebb és rugalmasabb lesz. Tökéletesen sötétíti, kiemeli és optikailag megvastagítja a szemöldököt, hosszantartó hatást biztosítva a telt és kifejező szemöldöknek. Könnyű, gyorsan száradó formulája lehetővé teszi a tökéletes felvitelt. A speciálisan kialakított kefe alaposan kifésüli a szőrszálakat, megakadályozva azok összetapadását.  
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

BROW ARTIST Szemöldök korrektor gél (színtelen, sötét barna, fekete)

Formázó gél – szemöldökkorrektor, amely táplálja és formázza a szemöldököt, kifogástalan megjelenést és tökéletes formát kölcsönöz neki. Az argánolaj tápláló tulajdonságainak köszönhetően a Brow Artist erős regeneráló és kondicionáló hatással rendelkezik, így a szemöldök egészségesebb, fényesebb és rugalmasabb lesz. Tökéletesen sötétíti, kiemeli és optikailag megvastagítja a szemöldököt, hosszantartó hatást biztosítva a telt és kifejező szemöldöknek. Könnyű, gyorsan száradó formulája lehetővé teszi a tökéletes felvitelt. A speciálisan kialakított kefe alaposan kifésüli a szőrszálakat, megakadályozva azok összetapadását.

01 SZÍNTELEN

Összetevők: Aqua (víz), alkohol denat., glicerin, PVP, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, fenoxietanol, pantenol, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Argania Spinosa (Argan) magolaj, Olaj, trietanolamin, etilhexilglicerin, citromsav, tokoferol.

05 SÖTÉT BARNA, 06 FEKETE

Összetevők: Aqua (víz), glicerin, sztirol/akrilátok/ammónium-metakrilát kopolimer, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, akrilátok/Beheneth-25 metakrilát kopolimer, PVP, Argania Spinosa (Argan) magolaj, Olaj, fenoxietanol, trietanolamin, nátrium-citrát, xantán gumi, nátrium-lauret-szulfát, etil-hexil-glicerin, tokoferol [+/-] CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

 

További információk

Tömeg N/A
Szín

átlátszó, sötét barna, fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemöldök korrektor gél (színtelen, sötét barna, fekete) 7ml – Revers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára