Szempillaspirál BIG EYES Mega Volume & Long 10ml – Revers

1 153 Ft

A BIG EYES MAXI VOLUME & CURLY LASHES, NOIR INTENSE- BAICAPIL szempilla szérummal dúsítva szemspirál.

Egyedülálló, félköríves kefével rendelkezik, amely alkalmazkodik a természetes szempillavonalhoz. A többrétegű kefének köszönhetően a legrövidebb szempillákat is képes tökéletesen befedni. Könnyű, intenzív fekete formula nem ragasztja össze a szempillákat, és nem hoz létre csomókat. A szempillaspirál láthatóan göndöríti és egyenletesen szétválasztja a szempillákat, miközben maximális dúsítást biztosít. BIG EYES szemspirál BAICAPIL szérumot tartalmaz, amely serkenti a növekedést és javítja a szempillák állapotát.
  • Kiszerelés: 12db/tálca
Cikkszám: 5902114883300 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Szempillaspirál BIG EYES Mega Volume & Long

A BIG EYES Mega Volume & Long szempillaspirál egy forradalmi szempillaspirál, amely lehetővé teszi a szempillák panoráma volumenét és maximális hosszát.

  • Az innovatív formula lehetővé teszi, hogy a szempillák sima, fényes és rendkívül fekete maradjon.
  • A szilikonkefe intenzívebbé teszi a szempillaspirál hatását, és kiemeli minden pillantás tiszta kifejezését.
  • A könnyű, intenzív fekete formula nem tömöríti a szempillákat, és nem hoz létre csúnya csomókat rajtuk.

A Szempillaspirál BIG EYES BAICAPIL szérummal gazdagított, amely serkenti a növekedést és javítja a szempillák állapotát.

Összetevők: Aqua (Water), Synthetic Beeswax, Paraffin, CI 77499 (Iron Oxides), Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Polybutene, Glyceryl Stearate, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Butylene Glycol, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose.

 

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 40 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szempillaspirál BIG EYES Mega Volume & Long 10ml – Revers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára