INGRID

Krémpúder Mineral Silk&Lift 30ml-Ingrid

820 Ft

Az NGRID Mineral Silk&Lift Make-up Foundation tökéletes termék, hosszantartó hatással. A formulában található ásványi komplex frissé és ragyogóvá teszi a bőrt, serkenti a természetes védőmechanizmusokat, lassítja az öregedési folyamatokat, aminek köszönhetően a bőr hosszabb ideig rugalmas, rugalmas és fiatalos marad. Modern formulája kisimít minden tökéletlenséget, miközben mélyen hidratálja. A termék természetes sminkhatást és selymes finisht biztosít. A sminkalapban található UV-szűrő megvédi a bőrt a nap káros hatásaitól. A termék 5 árnyalatban kapható: - 280 Világos elefántcsont - 029 Porcelán - 030 Természetes bézs - 031 Arany bézs - 032 Meleg homok ◾ásványi alapú folyékony alapozó ◾selymes puhaságot, matt hatást biztosít ◾16 órás hatás

VEGÁN Frissítő arctonik uborkával 75ml-INGRID

1 232 Ft

VEGÁN frissítő arctonik uborkával, természetes eredetű összetevők A VEGÁN frissítő arctonik egy uborkával és glicerinnel dúsított arctonik, hidratáló és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen táplálja és felkészíti a bőrt a következő ápolási lépésre. A tonik frissít, hidratál és kisimít. A Vegán formula 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

VEGÁN hajvégápoló olaj napraforgó olajjal 30ml-INGRID

1 543 Ft

VEGÁN HAJVÉGÁPOLÓ OLAJ NAPRAFORGÓ OLAJJAL SZÁRAZ, TÖREDEZETT HAJRA A hajvégápolóban lévő aktív összetevők regenerálják és újjáépítik a hajszerkezetet, emellett intenzíven hidratálják és puhítják a hajat. Nem zsírosítja és nem nehezíti el a hajat.

VEGÁN hajvégápoló olaj lenmag olajjal 30ml-INGRID

1 543 Ft

VEGÁN HAJVÉGÁPOLÓ OLAJ LENMAG OLAJJAL FÉNYTELEN, FAKÓ HAJRA Könnyű eloszlatni a hajon, mely használat után azonnal puha és sima tapintású lesz. Intenzív hajtápláló tulajdonsága révén csökkenti a hajszálak töredezését, növeli a haj természetes fényét. Nem zsírosítja és nem nehezíti el a hajat.

VEGÁN hajvégápoló olaj olívaolajjal 30ml-INGRID

1 543 Ft

VEGÁN HAJVÉGÁPOLÓ OLAJ OLÍVA OLAJJAL TARTÁS NÉLKÜLI, NEHEZEN FORMÁZHATÓ HAJRA A hajvégápolóban lévő különleges hatóanyagok révén kisimítja a rendezetlen hajtincseket, emellett egészségesen szép fényt ad a hajnak. A haj így újra regenerált, rugalmas és könnyen formázhatóvá válik. Nem zsírosítja és nem nehezíti el a hajat.

NO SPLASH vízálló szempillaspirál 12ml – Ingrid

1 492 Ft

NO SPLASH vízálló szempillaspirál

A No Splash vízálló szempillaspirál garantálja a tökéletes szemsmink hosszantartó hatását, a helyzettől és időjárási körülményektől függetlenül sminked hibátlan marad. A szempillaspirál formuláját E-vitaminnal és hidratáló argánolajjal dúsították. Ezenkívül a No Splash szempillaspirál összetételében peptidek is vannak, amelyek serkentik a szempillák aktív növekedését. Fekete színű.

BIG EFFECT dúsító szempillaspirál 12ml – Ingrid

1 492 Ft

BIG EFFECT szempillaspirál 12ml

A Big Effect szempillaspirál maximálisan sűríti és dúsítja a szempillákat. A formula hidratáló argánolajjal és E-vitaminnal gazdagított, a szempillaspirál peptideket is tartalmaz, amelyek elősegítik a szempillák aktív növekedését. Fekete színű.

Krémpúder Mineral Silk&Lift 30ml – INGRID (új)

1 140 Ft

Az NGRID Mineral Silk&Lift alapozó tökéletes termék, hosszantartó hatással. A formulában található ásványi komplex frissé és ragyogóvá teszi a bőrt, serkenti a természetes védőmechanizmusokat, lassítja az öregedési folyamatokat, aminek köszönhetően a bőr hosszabb ideig rugalmas és fiatalos marad.

  • Modern formulája kisimít minden tökéletlenséget, miközben mélyen hidratál.
  • A termék természetes hatást és selymesen sima sminket biztosít.
  • A sminkalapban található UV-szűrő megvédi a bőrt a nap káros hatásaitól.

VEGÁN hidratáló mákos arckrém 50ml – INGRID

1 969 Ft

A hidratáló mákos arckrém természetes eredetű összetevőkkel van dúsítva, mint például mákolaj, hialuronsav, jojobaolaj, sheaolaj és méz, ami biztosítja a bőr tartós és intenzív hidratálását. Az arckrém puha tapintásúvá teszi a bőrt, helyreállítva annak természetes rugalmasságát. A formula 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A Hidratáló mákos arckrém vegánok számára is alkalmas.

LAMINATION EFFECT hosszabbító szempillaspirál 12ml – Ingrid

1 492 Ft

LAMINATION EFFECT hosszabbító szempillaspirál

A Lamination Effect hosszabbító szempillaspirál speciális szilikonkefével rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szempillákat a lehető leghosszabbra nyújtsa, elérve az összes szőrszálat. A szempillaspirál formulája hidratáló hatású argánolajjal és E-vitaminnal gazdagított. Ezenkívül a szempillaspirál peptideket is tartalmaz, amelyek serkentik a szempillák növekedését. Fekete színű.

VEGÁN Hűsítő petrezselymes arctonik 75ml-INGRID

1 080 Ft

VEGÁN Hűsítő petrezselymes arctonik természetes eredetű összetevők A VEGÁN Hűsítő petrezselymes arctonik egyedülálló, petrezselyemmel és glicerinnel gazdagított formulát kínál. A formula 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mint például a petrezselyem és a glicerin. A petrezselymes tonik vegánok számára alkalmas.

Szemöldökformázó Pomade 5g – INGRID

1 461 Ft

Szemöldökformázó Pomade Az Ingrid Professional Eyebrow Styling Szemöldökformázó Pomade segít kiemelni a szemet és kihozni a szemöldök természetes formáját. Kifejező erőt és stílust adva neki, pontosan az aktuális trendek szerint. Intenzíven pigmentált, krémes textúra a praktikus, üveg tégelyben. Beleolvad a bőrbe, ugyanakkor színezi és fegyelmezi a szemöldököt. Az Ingrid Professional Eyebrow Styling Pomade egy olyan […]

Körömlakk átlátszó Da Vinci 10ml – Vollare

483 Ft

A Vollare Da Vinci átlátszó körömlakk már az első vonással egyedülálló fényt kölcsönöz a körmöknek.

A modern formula egyenletes fedést biztosít, a széles, lapos ecset pedig tökéletes felvitelt garantál. A termék tökéletesen tapad a körömlemezre, egyúttal meg is keményíti azt, aminek köszönhetően a manikűr több napig tart.
  • Szín: Nr. 0 - átlátszó

VEGÁN Fiatalító arckrém tök kivonattal 50ml-INGRID

1 969 Ft

VEGÁN Fiatalító arckrém tök kivonattal, természetes eredetű összetevők A Vegán fiatalító sütőtökös arckrém hatékonyan javítja a bőr textúráját és helyreállítja annak természetes komfortérzetét. A Rejuvenating Pumpkin arckrém láthatóan kisimítja a bőrt, hatékonyan javítja annak textúráját és helyreállítja természetes komfortérzetét. VEGÁN Fiatalító arckrém tök kivonattal 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mint például mézet, jojobaolajat és tökmagolajat. Nap mint nap védi a bőrt, amely bársonyosan simává és ragyogóvá válik. A fiatalító tök kivonatú arckrém vegetáriánusok számára is alkalmas.

Szemtus BLACK 3,5ml – INGRID

1 450 Ft

Erős fekete, kontúros applikátor hegy, tökéletes formula; ez a három tulajdonság teszi a fekete szemust kihagyhatatlan termékké. A tökéletes szemtus keresésének vége. Az Ingrid Black Eyeliner intenzíven fekete, hosszantartó formulája garancia a tökéletesen pontos vonalra; a termék nem kenődik, nem morzsolódik, egész nap a szemhéjon marad és nem halványul. A szemtussal számos sminket készíthetsz, a finom vonalvezetéstől a csábító macskaszemig. Az Ingrid fekete szemtus ecsetes applikátorral minden kozmetikai táskában kötelező darab. Hangsúlyozd ki szemed érzéki kifejezőerejét úgy, hogy egész nap tökéletesen nézzen ki! A kifinomult, erősen pigmentált formulának és a precíz ecsetapplikátornak köszönhetően ez a mélyfekete folyékony szemceruza minden, amire csak szükséged lehet. A szín tartós és tartós, nem pereg le a szemről a nap folyamán, és a rendkívül precíz ecset használata rendkívül egyszerű. A miniatűr, filigrán csomagolásnak köszönhetően, amely nem foglal sok helyet, az Ingrid Cosmetics Eyeliner Black bármely, még a legkisebb táskában vagy kozmetikai táskában is magaddal viheted!

Alapozó IDEAL FACE 30ml -INGRID

2 645 Ft

Az Ideal Face egy modern, selymes formulán alapuló alapozó, amely sima, matt bőrhatást biztosít. Az alapozó alkalmazkodik a bőrtónushoz, amely így rugalmasabbnak és simábbnak tűnik. A bársonyos textúrájú Ideal Face alapozó rendkívül tartós és kifogástalan sminket biztosít egész nap. Az innovatív összetevők felszívják a túlzott mennyiségű faggyút, így a bőr selymesen matt marad. A krémes formula kiváló fedést garantál, tökéletesen illeszkedik a bőr színéhez a természetes végeredmény érdekében. Használat után a bőr rugalmas, selymesen sima és bársonyos tapintású lesz, valamint a ráncok kevésbé látszanak. A természetes összetevők tartalma optimálisan hidratálttá és simává teszi a bőrt. A sminkalapozó könnyen eloszlik a bőrön, anélkül, hogy nyomokat vagy elszíneződéseket hagyna. A termék E-vitamint tartalmaz, amely megszünteti a szabad gyököket, valamint UV-szűrőt. A termék 5 árnyalatban kapható: - 10 Világos elefántcsont - 11 Nude - 12 Természetes bézs - 15 Natúr - 16 Barack A legkelendőbb Ideal Face alapozó, amely világszerte sminkrajongók ezreinek szívét nyerte el, most még jobb formulát kínál. Könnyű, selymes állaga lehetővé teszi a fokozatos fedést, amely a könnyedtől a teljesig épül, tökéletesen önszabályozó és órákig tartó hatást biztosít. Ez egy olyan alapozó, amelyben megbízhatsz a mindennapokban és különleges alkalmakra is. A legkelendőbb Ideal Face alapozó, amely világszerte sminkrajongók ezreinek szívét nyerte el, most még jobb formulát kínál. Könnyű, selymes állaga lehetővé teszi a fokozatos fedést, amely a könnyedtől a teljesig épül, tökéletesen önbeálló és órákig tartó hatást biztosít. Ez egy olyan alapozó, amelyben megbízhatsz a mindennapokban és különleges alkalmakra is. - Hidratáló hialuronsavval dúsított formula. - Hosszan tartó és nem maszkszerű hatás - Magas százalékban természetes eredetű összetevőkkel - Tökéletesen önbeálló - Kellemesen selymes formula

Körömlakk Color Shot – 30db/tálca – INGRID

380 Ft 11 400 Ft

FIGYELEM! TELJES TÁLCA JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

A Color Shot körömlakk garantálja a maximális tartósságot és a gyönyörű csillogást, ami mindenki figyelmét magára vonzza. A körömlakk ellenáll a lepattogzásnak és hosszantartó hatást biztosít. A Color Shot sorozat 13 egyedi árnyalatot kínál, amelyek között mindenki megtalálja álmai egyikét. A jól formázott ecset könnyű és pontos felvitelt tesz lehetővé. 30db/tálca - MIX színek

Szemöldökmarker IN BROWS READY 1,2g – INGRID

1 861 Ft

Az In Brows Ready markerrel gyorsan és egyszerűen javíthatod hatékonyan a szemöldököd megjelenését és adhatod meg a kívánt formát. Az IN BROWNS READY szemöldökmarkerrel könnyedén korrigálhatja és hangsúlyozhatja szemöldöke formáját a szőrszálak rajzolásával vagy a szemöldök ívének kitöltésével. Ideálisan alkalmas gyors javításokra és korrekciókra

1 2 3

"" felkerült a kívánságlistára