AQUA SHOT HIDRATÁLÓ SMINKALAP SZÁRAZ ÉS ÉRZÉKENY BŐRRE 30ml – INGRID

2 950 Ft

Az Aqua Shot szérumbázis egy adag táplálás és hidratálás, amelyet kifejezetten a száraz és érzékeny bőr igényeihez terveztek.

Ismerd meg az Aqua Shot szérum alapot, amely mélyen hidratál és azonnali, érezhető enyhülést hoz. A formula természetes eredetű összetevőkkel gazdagított, amelyek semmissé teszik a bőrszárazság érzését és stabilizálják a nedvességtartalmat. Könnyű állaga védő, nem ragadós filmréteget képez a bőrön. Használd a szérumot akár külön, akár az alapozó alá.

Az Aqua Shot sminkalap tökéletes megoldás a mindennapi bőrápoláshoz.

Cikkszám: 5902026663939 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Alapozó szérum – AQUA SHOT HIDRATÁLÓ SMINKALAP SZÁRAZ ÉS ÉRZÉKENY BŐRRE

Az Aqua Shot szérumbázis egy adag táplálás és hidratálás, amelyet kifejezetten a száraz és érzékeny bőr igényeihez terveztek.

Száraz és érzékeny a bőröd? Hidratálásra és táplálásra szomjazik?

Ismerd meg az Aqua Shot szérum alapot, amely mélyen hidratál és azonnali, érezhető enyhülést hoz. A formula természetes eredetű összetevőkkel gazdagított, amelyek semmissé teszik a bőrszárazság érzését és stabilizálják a nedvességtartalmat. Könnyű állaga védő, nem ragadós filmréteget képez a bőrön. Használd a szérumot akár külön, akár az alapozó alá.

Az Aqua Shot ultrahidratáló és tápanyagban gazdag alap tökéletes megoldás a száraz és érzékeny bőrre. Ez egy sminkalap, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljen a bőr igényeinek. Azonnal hidratál és enyhülést hoz. Használható önmagában vagy más sminktermékek alapjaként.

  • sminkalap száraz és érzékeny bőrre
  • védőfóliát hoz létre – mély hidratálás azonnali hatás

Az Aqua Shot egy forradalmi smink és szérum alap egyben. Védi a bőrt egy védőfólia létrehozásával, amely megvédi a káros külső tényezőket. Könnyű konzisztenciájának köszönhetően gyorsan felszívódik, és nem okoz tapadásérzetet. Az Aqua Shot simává és ragyogóvá teszi a bőrt. Ez garantálja, hogy kifogástalanul fog kinézni, függetlenül attól, hogy milyen alkalomról van szó. Az Aqua Shot sminkalap tökéletes megoldás a mindennapi bőrápoláshoz.

A kozmetikum használatának hatásai közvetlenül a használat után láthatók:

  • a bőr sima és rendkívül hidratált lesz, a krémes gél konzisztenciája nagy hatással van az állapotára.
  • a könnyű formula nem nehezíti el a bőrt. Az arcbőr egész nap sugárzik.
  • azonnal hidratál, megkönnyebbülést hoz, védi a bőrt

Használata: vigyél fel egy kis mennyiségű kozmetikumot a megtisztított és előzőleg hidratáló krémmel bekent arcbőrre.

Összetevők: Aqua Shot InGrid: Aqua(víz), izododekán, tripelargonin, dimetikon, propilénglikol, PEG-10 dimetikon, dimetikon keresztpolimer, glicerin, PCA dimetikon, hidroxietil-karbamid, dimetikon/PEG-10/15 keresztpolimer, fenoxietanol, magnézium-szulfát, nátrium-laktát, nátrium-PCA, alkohol denat., parfüm (illatanyag), etilhexil-glicerin, hidrolizált selyem-etil-észter, nátrium-hialuronát, glicin, fruktóz, karbamid, niacinamid, Inozit, tejsav, hialuronsav, nátrium-benzoát.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AQUA SHOT HIDRATÁLÓ SMINKALAP SZÁRAZ ÉS ÉRZÉKENY BŐRRE 30ml – INGRID” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára