Kapcsolat

Iromix Export-Import Kft.

1186 Budapest, Besence utca 7/a.

+36 30-687-2526

+36 1-358-1327

+36 1-358-1327

info@iromix.hu

Írj nekünk üzenetet

*kötelező mezők

  Contact Form

  GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

  Nincs rá szükség kivéve, ha viszonteladó vagy.  Egyébként akár telefonon keresztül is le tudod adni rendelésed, de célszerű regisztrálni, mivel a különböző pontgyűjtő akciókból (hamarosan…) és egyéb kedvezményekből csak így tudsz részesülni a jövőben, továbbá figyelemmel tudod kísérni a rendelési előzményeidet és könnyebben tudod újra rendelni a kedvenc termékeidet is. Fontos, hogy utánvétes rendelést csak 3.000.- Ft feletti vásárlás esetén tudunk teljesíteni!

  Segítünk!

  Kérjük mihamarabb lépj velünk kapcsolatba, hogy a rendelésed még időben tudjuk módosítani.

  Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: 06(30) 687 2526.

  Nyitva tartásunk: H-P 08:00-16:00-ig 

  A fiókodba belépve, a RENDELÉSEK menüpont alatt láthatod az összes eddigi rendelésed.

  Rendszerünk a termékek súlya alapján, megközelítőleg számítja ki a szállítási költségeket, ami a valóságtól minimálisan eltérhet, de esetenként ez épp elég ahhoz, hogy valamelyest változzon a szállítási költség.

  Rendszerünk automatikus üzeneteket küld a felhasználó által megadott e-mail címere, regisztráció esetén, a rendelés leadásakor, valamint a rendelés állapotának megváltozásakor. Ha nem kaptál üzenetet, kérjük ellenőrizd a levélszemét/spam mappákat is, esetenként a levelező rendszerek kéretlen levélnek érzékelhetik a tőlünk érkező e-maileket.

  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes beérkező megrendelés, a megrendeléstől számított 5-7 munkanapon belül teljesítve legyen. A kínálatunkban található termékeket többségében Lengyelországból szállítják, ezért fenntartjuk a jogot a szállítási és kézbesítési időtartam meghosszabbítására. Amennyiben egyes termékeink a megrendeléskor nem állnak rendelkezésre vagy szállítási ideje meghosszabbodik, vevőinket a lehető leg hamarabb értesítjük a késésről és/vagy a várható beérkezés idejéről. A megrendelt termékeket, személyesen az Iromix Kft raktárában, Budapest 1186 Besence u. 7/a szám alatt vehetik át, nyitvatartási időben, munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között.

   Csomagjainkat a CsomagPiac a GLS és a Magyar Posta szállítja.

  Postacsomagodat a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon, GLS csomagodat pedig a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon tudod követni. A CsomagPiacos csomagkövetés (egyelőre) még nem elérhető.

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy a GLS és a POSTA maximum 5 munkanapig őrzi a csomagokat, ezután a nem keresett, vagy át nem vett csomagokat visszaküldi raktárunkba! A visszaérkezett csomagokat nem áll módunkban újra kiküldeni!

  – készpénzzel: csak a Budapest 1186 Besence u. 7/a szám alatt található raktárunkban tudsz fizetni, személyes átvétel esetén;

  – utánvétes fizetés: csak bruttó 3.000.- Ft-ot meghaladó vásárlás esetén lehetséges; utánvétes vásárlás esetén további bruttó 300.- ft díjat számolunk fel, ez nem vonatkozik a személyes átvétellel történő vásárlásokra.

  – bankkártyás fizetés: a Paylike rendszerén keresztül biztonságosan fizethetsz weboldalunkon közvetlenül bankkártyával;

  – banki átutalással bankszámlánkra: ebben az esetben amíg a befizetés nem érkezik meg a bankszámlánkra, a csomagod nem postázzuk ki, megrendelésed státusza “Fizetésre vár” állapotban marad!

  OTP bankszámlaszámunk: 11719001-20299570-00000000

  Az átutalás közleményében kérjük feltétlenül tüntesd fel a megrendelésed számát!

  "" felkerült a kívánságlistára