Üzletszabályzat – Neko.hu

Tisztelt Látogató!

Áruházunk a hatályos magyar jogszabályok alapján végzi tevékenységét. Ezen az oldalon részletes tájékoztatást nyújtunk az áruházunkban történő vásárlás szabályairól, fizetési módokról és az áru kiszállításának feltételeiről.

A nem részletezett szabályok és feltételek tekintetében az aktuális jogszabályok, illetve a Magyar Polgári Törvénykönyv az irányadóak.

Amennyiben nem talált minden kérdésére kielégítő választ, kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az info@iromix.hu e-mail címen.

Szerződési Feltételek

Eladó adatai:

Cégszerű megnevezés: Iromix Kft.

Adószám: 12042421-2-43

Székhelye: 1186 Budapest, Besence u. 9/A

Telefon: +361-358-1326

Általános tudnivalók

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A termék mellett feltüntetett vételár bruttó 27% áfát tartalmaz. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az estleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk az adatvédelmi részben rögzített jogszabályok betartásával.

Az eladó fenntartja a webáruház szerződési feltételeinek módosításának jogát.

Szerződés megvalósulása

A szerződés a weboldalon történő regisztráció során jön létre a szerződési feltételek megismerése és elfogadása után. A szerződési feltételek elfogadásának minősül a regisztráció!

A megrendelés beérkezéséről a vásárló részére automatikus visszaigazolást küld a webáruház.

Fizetési feltételek

A vásárló a kiválasztott termék ellenértékét a következőképpen teljesítheti:

  • UTÁNVÉTELES FIZETÉS: (3,000.- Ft feletti rendelés esetén, plusz díj ellenében): a Neko.hu webáruház -mint csomagszállító cégek- a(z) MPL Magyar Posta Zrt.-vel, a GLS futárszolgálattal és a Csomagpiac Kft.-vel dolgozik együtt. A csomagokat utánvétellel küldjük a vásárlóink részére.
  • Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL: amennyiben nem kíván utánvéttel fizetni, úgy választhatja a BANKI ÁTUTALÁST, így a megküldött díjbekérő ellenében, előre utalással történik a fizetés az üzemeltető részére. Fizessen közvetlenül a bankszámlánkra! Utalásnál kérjünk a közleménybe írja be a megrendelése azonosítóját (ID). A rendelés a fizetés beérkezése után kerül kiszállításra.
  • ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Online bankkártyás fizetéssel könnyedén és biztonságosan, néhány kattintással kiegyenlítheti számláját a SimplePay rendszerén keresztül. A Simple a szolgáltatással a Vevő és Kereskedő közötti, a SimplePay Rendszeren keresztül bonyolított pénzáramlás biztosítását és annak biztonságos lebonyolítását végzi.
  • KÉSZPÉNZES FIZETÉS: személyes átvétel esetén az árut készpénzben is fizetheti telephelyünkön. (1186. Bp. Besence u 7/a.) Raktárunkban CSAK készpénzzel tud fizetni!
  • Nagyobb rendeléseknél email-ben és/vagy telefonon értesítjük vásárlóinkat, hogy az üzemeltető számlájára előre utalással történjen a fizetés

A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5) számú kormányrendelet rendelkezik. A vásárlástól való elállás joga, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető. A terméket(-ket) eredeti, sértetlen csomagolásban kell számlával együtt címünkre visszajuttatni. A Neko.hu webáruház üzemeltetője kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék(-ek) visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat és szállítási költséget megtéríteni. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött termék(-ek) megfelelnek a fent előírt követelményeknek a Neko.hu webáruház üzemeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat, szállítási költséget a hatályos jogszabályban rögzítettnek megfelelően, a küldemény átvételét követő 30 napon belül visszautalja a vásárló részére.

Selejt vagy bizonyítottan lejárt szavatosságú termék(-ek) esetében a cseréről, annak vásárlóhoz való eljuttatásáról a forgalmazó gondoskodik. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség úgy a termék vételára kerül visszafizetésre.

Esetenkénti, a vásárlás mértékéhez kötött, reklám célú ingyenes ajándéktárgyak, termékek cseréjére nincs lehetőség!

Vásárlási tudnivalók

Vásárláshoz a vásárlónak regisztrálnia szükséges. A megrendelés a regisztráció elvégzésével és a megrendelés végső jóváhagyásával jön létre.

A regisztráció egyszerű, néhány lépésből álló eljárás, melyet a webáruház jobb oldalán található információs sávon a “Regisztráció” gombra kattintva indíthat el. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után elküldjük Önnek jelszavát, mellyel áruházunkba bejelentkezhet.

A kiválasztott termékek a megadott mennyiségben a “kosárba” gombra kattintva egy listára kerülnek, melynek tartalmát Ön folyamatosan ellenőrizheti. A megrendelés a kosár tartalmának jóváhagyásával keletkezik, amiről áruházunk értesítőt küld Önnek a megadott e-mail címre.

A Neko.hu webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a regisztrációval kapcsolatos kétség esetén a beérkező megrendeléseket semmisnek tekintse!

Kereskedők számára a kedvezményeket telefonos egyeztetés során beszéljük meg.

Tel: +3630-687-2526; +361-358-1326

Szállítási információk

A Neko.hu webáruház üzemeltetője a(z) MPL Magyar Posta Zrt.; a GLS futárszolgálat és a Csomagpiac Kft. futárszolgálat által nyújtott csomagküldési szolgáltatásokat veszi igénybe a megrendelt termékek vásárlókhoz történő eljuttatásában.

A megrendelt termékek postázási határidejét (jelenleg!) 3 -12 munkanapra vállaljuk.

MPL Magyar posta: www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator

GLS: Csomag díjkalkulátor | GLS Hungary (gls-group.com)

Csomagpiac: Csomagküldés – Csomagpiac Kft

A feladási díjak Magyarország területére (belföld) vonatkoznak, a jelenlegi postai/egyéb futárszolgálati díjszabás értelmében. A díjak a mindenkor aktuális díjszabáshoz igazodnak, ezért a változtatás jogát fenntartjuk.

Megrendelés előtt érdeklődhet az info@iromix.hu e-mail címünkön, vagy az Iromix Kft. telefonszámán: +3630-687-2526; +361-358-1326

Kár felelősség korlátozás

A IROMIX Kft. tulajdonában lévő Neko.hu webáruház semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy közvetett, speciális, esetleges vagy következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a site-tal kapcsolatban vagy a site használatából, vagy a site használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hibából, hiányosságból, üzemzavarból, meghibásodásból, információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vagy vonal- vagy rendszerhibából keletkeznek, abban az esetben is, ha a Neko.hu webáruház üzemeltetője-t vagy annak képviselőjét ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. Más internet forrásokkal való kapcsolat felvétele az Ön saját felelősségére történik, az ezen forrásokban lévő tartalom helytállóság kifejezett vélemények és más kapcsolódó elemek, a Neko.hu webáruház üzemeltetője által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra vagy jóváhagyásra. A webáruházon keresztüli megrendelések nem tekinthetők szerződésnek, így amennyiben a termék hiánytermék és ebből következően nem, vagy nem a vállalt időtartamon belül kerül kiszállításra, azért a Neko.hu webáruház üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.

A képek és adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

"" felkerült a kívánságlistára