Arc és testkrém – Gesztenye 150ml SOFT-EDITT

950 Ft

Arc és testkrém vadgesztenye olajjal - Intenzíven hidratáló és regeneráló krém, mindennapi arc- és testápoláshoz.

  • Kisimítja, tonizálja és finoman olajosítja a bőrt, új megjelenést kölcsönöz neki.
  • Nem tartalmaz parabéneket.
  • A krém kiváló regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Vadgesztenye kivonatot tartalmaz.

Félzsíros krém minden bőrtípusra alkalmazható. Éjszakai és nappali használatra egyaránt ajánlott.

Leírás

PERFECT ULTRA SOFT Gesztenyekrém – Intenzíven hidratáló krém a mindennapi arc- és testápoláshoz.

A termék fő összetevője a vadgesztenyeolaj. Ezekhez a kozmetikumokhoz érdemes nyúlni a bőr öregedésének megelőzésében, mivel táplálják és oxigénnel látják el az arcbőrt, valamint erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

Tökéletesen hidratált bőr már az első alkalmazástól!

Eredeti formulán alapuló, bársonyos simaságot és selymes puhaságot kölcsönöz a bőrnek. A természetes kivonatok rendkívüli ereje tökéletesen ápol, láthatóan javítja a bőr feszességét és tápláltságát.

Használata: Vigye fel a krémet gyengéden masszírozza a bőrbe. Az alkalmazás után a bőr láthatóan hidratált, táplált és sima. Alkalmazza külsőleg.

Összetevők/Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, PEG-20 Stearate, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Eugenol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 210 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arc és testkrém – Gesztenye 150ml SOFT-EDITT” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára