Casting Créme Gloss – Hajfesték ammónia nélkül – L’Oréal

2 083 Ft

Casting Creme Gloss Hajszínező krém

Hajszínkrém ammónia nélkül.
A L'Oréal Casting Crème Gloss egy ammóniamentes tartós hajszínkrém, amely látható és ragyogó árnyalatokat, fényes csillogást nyújt a haj számára és optimálisan fedi az őszhajszálakat.
Szeretnéd a hangulatod szerint, kötelezettségek nélkül megváltoztatni a hajad színét? A megoldás a L'Oréal Paris hajszínkréme: a Casting Crème Gloss! Ezzel a hajszínkrémmel élénk színűvé és gazdag fényűvé varázsolhatod a hajad, egyszerűen az otthonodban. A fokozatos kimosódásnak köszönhetően elkerülhető az oly bosszantó lenövés és még az első ősz hajszálak elfedésére is alkalmas. Ne félj kísérletezni! Az Casting természetes fényt és gyönyörű színt biztosít a hajadnak akár 28 hajmosásig. Ez a hajszínkrém nem tartalmaz ammóniát, kellemes illatú és kíméletes a hajjal.
  • Tartósság: Akár 28 mosásig tart.
  • Minden hajtípusra: Ideális a természetes, festett vagy melírozott hajra.
  • Hatóidő: 20 perc.
  • Őszhajfedés: Akár 70%-os őszhajfedésre képes.
  • Textúra: Csöpögésmentes krém.
Clear

Leírás

Casting Créme Gloss – Hajfesték ammónia nélkül

A L’Oréal Paris Casting Creme Gloss hajfestékkel otthonod kényelmében ragyogó színt és gazdag fényt adhatsz a hajadnak. Fokozatos kimosódásának és szabadalmaztatott ápoló összetételének köszönhetően, – mely meggátolja a haj sérülését, – a hajad színét tetszésed szerint bármikor nyugodtan megváltoztathatod.

  • A megfelelő színárnyalat kiválasztásához és a kívánt hatás eléréséhez hasonlítsd össze a saját hajad színét a dobozon látható színárnyalattal.
  • Amennyiben az arcbőröd kissé pirosabb árnyalatú, úgy az azt kiegyensúlyozó semleges vagy hamvas árnyalatok közül válassz.
  • A világos bőrt az aranyos és mézes színárnyalatok élénkítik.
  • Amennyiben nem vagy biztos a szín kiválasztásában, úgy mindig inkább a világosabb árnyalatot válaszd.
  • A festés során a mellékelt útmutató szerint járj el.
  • A festett hajad ápolásához a későbbiekben a L’Oréal Paris Elseve Color-Vive sampont, balzsamot, hajpakolást és öblítést nem igénylő ápolóit használd. Ezek segítenek megőrizni a haj ragyogását és fényét.

A Casting Créme Gloss – Hajfesték főbb jellemzői:

Tartósság: Akár 28 mosásig tart.

Minden hajtípusra: Ideális a természetes, festett vagy melírozott hajra.

Hatóidő: 20 perc.

Őszhajfedés: Akár 70%-os őszhajfedésre képes.

Textúra: Csöpögésmentes krém.

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 300 g
szín:

100, 200, 210, 300, 316, 323, 360, 400, 412, 415, 500, 518, 525, 535, 554, 600, 603, 635, 700, 734, 801, 810, 834, 910, 1010, 1021, 3102, 4102, 5102

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Casting Créme Gloss – Hajfesték ammónia nélkül – L’Oréal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"" felkerült a kívánságlistára