BOTANICAL FLOW Kendermagolajos Regeneráló arcszérum 10ml DELIA

1 778 Ft

Egy arcszérum, amely megkönnyebbülést hoz a száraz és érzékeny bőr számára.

Érezd a természetes gondoskodás áramlását a DELIA BOTANICAL FLOW Kendermagolajos Regeneráló arcszérummal. 95%-a természetes alapanyagokból készül. Az összetevők fennmaradó 5%-a garantálja az 50%-os kenderolaj tartós frissességét.
Tulajdonságai:
  • védi a bőrt a nedvességvesztéstől,
  • rekonstruálja és táplálja, valamint javítja a bőr általános állapotát,
  • a Koenzim Q10 és az E-vitamin - antioxidáns tulajdonságokkal, fiatalító és helyreállító hatással rendelkezik.

A szérum hatását gazdag olajok erősítik: szőlőmagolaj, szójaolaj, gyapotolaj, rizs és napraforgóolajok.

12 készleten

Leírás

Érezd a természetes gondoskodás áramlását a DELIA BOTANICAL FLOW Kendermagolajos Regeneráló arcszérummal. Egy arcszérum, amely megkönnyebbülést hoz a száraz és érzékeny bőr számára.

95%-a természetes alapanyagokból készül. Az összetevők fennmaradó 5%-a garantálja az 50%-os kenderolaj tartós frissességét.

Tulajdonságai:

  • védi a bőrt a nedvességvesztéstől,
  • rekonstruálja és táplálja, valamint javítja a bőr általános állapotát,
  • a Koenzim Q10 és az E-vitamin – antioxidáns tulajdonságokkal, fiatalító és helyreállító hatással rendelkezik.

A szérum hatását gazdag olajok erősítik: szőlőmag, szója, gyapot, rizs és napraforgó.

Használd a következőkhöz:

  • Terápia – közvetlenül az arcra, nyakra és testre, masszírozd be minden este kb. 2 héten keresztül.
  • Arcmasszázs olajként, amikor fel akarod dobni a bőröd, vagy csak relaxálni szeretnél.
  • Néhány csepp a kedvenc krémed mellé.

Gazdagított összetétel!

Összetevők: CANNABIS SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, TRIPELARGONIN, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, OLUS OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, TOCOPHEROL, ,UBIQUINONE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, THC 0 %.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 50 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BOTANICAL FLOW Kendermagolajos Regeneráló arcszérum 10ml DELIA” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára