Henna – szemöldök krémfesték 15ml – VENITA

870 Ft 885 Ft
Henna Color szemöldökre, egy korszerű kozmetikai készítmény, amelyik biztosítja a hosszantartó és intenzív hatást. A használatra kész összetevők lehetővé teszik a színező keverék gyors elkészítését. A duplaszálas applikatornak köszönhetően a henna pontosan felvihető a szemöldökre. A készlet legalább 15 alkalommal használható. A hagyományos formula segítségével könnyen és biztonságosan kiemelheti szeme természetes szépségét. - Gazdaságos csomagolás - Hosszan tartó hatás - Három színben kapható: fekete, barna, szürke A csomag tartalma: színezőporos fiola, aktivátor tasakban, spatula, használati utasítás.
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Henna – szemöldök krémfesték

Ajánlások:

 • Olvassa el a használati utasítást az alkalmazás előtt!
 • Csak professzionális használathoz!

Figyelem: A festék erős allergikus reakciókat válthat ki. Feltétlenül végezzen el az allergia tesztet 48 órával az alkalmazás előtt! Ideiglenes fekete henna alapú tetoválások megnövelheti a termékkel szembeni túlérzékenység kockázatát.

Óvatossági rendszabályok:

–ne használja, ha valaha is előjöttek az allergia tünetei szemöldök festése közben, ha az arcon kiütések vannak, érzékeny, irritált vagy sérült a bőr, ha a múltban valaha is allergikus reakcióba lépet a bőre fekete alapú hennával. Gyermekektől távol kell tartani. A terméket 16. életévét betöltött személyeknek tervezték. Festék szembe kerülése esetében bő vízzel kell kimosni. Erős hatású anyag. Kövesse a használati utasítást. Használjon védőkesztyűt. Ne használjon fém eszközöket. hidrogén-peroxidot, feniléndiaminot és rezorcint tartalmaz.

Használati utasítás:

 1. Használat előtt teszt elvégezése szükséges.
 2. Biztosítsa a szemöldöke körüli bőrt zsíros krémmel
 3. Egy kis mérték krémet (kb. 1cm) keverje össze 8-10 csepp aktívatorral, majd a spatula segítségével keverje össze.
 4. Keverje, amíg nem lesz egyenletes, krémes állagú.
 5. Spatula segítségével vigye fel a szemöldökre és szempillára.
 6. Keverék elkészítése után haladéktalanul használja el. Ne tárolja az elkészített keveréket.
 7. Festési idő 5-10 percig tart a várt sötétség fokától függően.
 8. Mossa át a szemöldököt és szempillát szappanos vízzel.

Allergiás teszt elvégzése:

Vegye le a fülbevalóját, majd vattapamaccsal vigye fel a fül mögé egy kis mennyiségű színező emulziót, ismételje meg ezt 2-3x kisebb szünetekkel, majd hagyja ott megszáradni. 15 perc után mossa le a krémet. Ha teszt közben vagy azt követő 48 órában nem lépnek fel semmilyen féle bőrirritációs tünetek, a szert festésre használhatja, ellenkező esetben azonnal mossa le.

A csomag tartalma:

 1. Krém tubus 15 ml
 2. Aktívator palack 15 ml
 3. Spatula
 4. Használati utasítás

Henna a következő színekben kapható:

 • fekete
 • barna
 • grafit (nem elérhető)

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 50 g
Hajszín

Fekete, Grafit, Barna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Henna – szemöldök krémfesték 15ml – VENITA” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára