Természetes és natúr kozmetikumok

Az alábbi natúr kozmetikumok kiváló minőségűek, 98%-ban kizárólag természetes anyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak. Használatuk javasolt az érzékeny bőrűeknek is, ugyanis nem váltanak ki irritációt, kivéve ha valaki allergiás az adott kozmetikum valamelyik összetevőjére. Tárold őket száraz helyen, körülbelül 24-36 hónapig felhasználhatóak.

A természetes kozmetikumok összetevői között megtalálható a méz, mákolaj, tökolaj, repce-, illetve napraforgóolaj, rózsa és levendula hidrolát, len, chia, kókusz és fehér mák. A méznek kiváló kozmetikai tulajdonságai vannak, például természetes hidratáló összetevő. Már évszázadok óta ismerik a bőrre gyakorolt jótékony hatásait. Az epidermiszben felszívja és megköti a vizet, valamint nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az olajok telítetlen zsírsavakban gazdagok, amelyek elengedhetetlenek a bőr megfelelő működéséhez. A bőrt egyaránt hidratálják, regenerálják, táplálják és megfékezik a ráncok kialakulását. Megtartják a nedvességet, mivel az epidermisz felületén okluzív réteget képeznek.

Tekintsd meg kínálatunkat és válogass kedvedre, a természetes kozmetikumokban garantált, hogy nem fogsz csalódni, ráadásul árban is kedvezőek.

Tudtad, hogy van különbség a természetes kozmetikumok és a natúr kozmetikumok között?

A természetes kozmetikumok olyan kozmetikumok, amelyek kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Ezek az összetevők lehetnek növényi, állati vagy ásványi eredetűek. A természetes kozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, illatanyagokat, tartósítószereket vagy egyéb szintetikus anyagokat.

A natúr kozmetikumok szintén természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, de ezek az összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. A natúr kozmetikumok előállítása során szigorú szabályokat kell betartani, amelyek garantálják a termékek magas minőségét és biztonságosságát. Ez azt jelenti, hogy a termékek előállítása során a környezetet kímélő módszereket alkalmaznak, és a termelés során nem használnak mesterséges műtrágyákat, rovarirtókat vagy gyomirtókat.

A következő táblázat összefoglalja a két fogalom közötti főbb különbségeket:

Jellemző Természetes kozmetikum Natúr kozmetikum
Összetevők eredete Természetes Természetes, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó
Mesterséges anyagok Nincsenek Nincsenek, vagy csak nagyon kis mennyiségben vannak jelen
Környezetvédelem Nincsenek szigorú szabályok Szigorú szabályok

"" felkerült a kívánságlistára