Arcmaszk – Éjszakai arcpakolás, antioxidáns, bőrregeneráló, bőrmegújító 2x5ml-Vollare

330 Ft
Detox intenzív arctisztító aktív szén arcmaszk, tarfa fa olajjal és C-vitaminnal – kombinál és zsíros arcbőrre . 24db/cs Az aktív szén erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Hatékonyan semlegesíti bőrfelszínen lévő szennyeződéseket, a felesleges sebumot, elhalt hámsejteket. Megelőzi mitesszerek és pattanások képződések. Nem okoz irritációt ,nem borítja fel a bőr védekező képességét. A bőr tökéletesen megtisztított,matt és egészséges lesz. Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.
Cikkszám: 5902026645218 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Detox intenzív arctisztító aktív szén arcmaszk, tarfa olajjal és C-vitaminnal – kombinált és zsíros arcbőrre .
Az aktív szén erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.
Hatékonyan semlegesíti bőrfelszínen lévő szennyeződéseket, a felesleges sebumot, elhalt hámsejteket. Megelőzi mitesszerek és pattanások képződések. Nem okoz irritációt ,nem borítja fel a bőr védekező képességét. A bőr tökéletesen megtisztított,matt és egészséges lesz.
Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.

Az aktív szenes arcmaszkról

A kínálatunkban található Vollaré arctisztító maszkunk intenzív hatású, aktív szénnel, tarfa fa olajjal és C-vitaminnal dúsított. Az éjszaka folyamán regenerálja a zsíros bőrt, az aktív szénnek köszönhetően pedig antibakteriális és remek gyulladáscsökkentő. Felel a bőrfelszínen felgyülemlett szennyeződések maradéktalan eltávolításáról, valamint eltünteti az elhalt hámsejteket és a sebumot. A sebum bőrfaggyút jelent, ami zsírosabb réteget képez a bőr felületén. Az éjszakai arcpakolás elősegíti, hogy ne alakuljanak ki pattanások és mitesszerek, viszont használata sérült, sebes bőrre nem ajánlott. A pakolás antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek megvédik a bőr felületét az oxidatív károsodásoktól, emellett erős öregedés gátló előnyökkel bírnak.

Attól sem kell tartania, hogy irritációt okoz vagy allergiás reakciókat vált ki, ráadásul a bőr védekezőképességét sem borítja fel. Az aktív szenet tartalmazó éjszakai arcmaszk használata egyszerű, vastag rétegben javasolt felvinnie az alaposan megtisztított arcbőrre, mindezt úgy, hogy a szemének, illetve a szájának környékét hagyja ki, majd várjon körülbelül 10-15 percet. Ezt követően a fel nem szívódott mennyiséget törölje le vagy masszírozza a bőrébe.

Rendeljen most, hogy bőre tökéletesen tiszta, ápolt, matt és nem utolsó sorban egészséges legyen!

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Éjszakai arcpakolás, antioxidáns, bőrregeneráló, bőrmegújító 2x5ml-Vollare” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára