Arc és testkrém – Homoktövis 150g SOFT-EDITT

950 Ft

Arc és testkrém - Homoktövis PERFECT SOFT

A PERFECT SOFT Arc és testkrém - Homoktövis krém, egy intenzíven hidratáló krém a mindennapi arc- és testápoláshoz. A termék fő összetevője a homoktövis. A homoktövis ismert regeneráló, hidratáló és tápláló tulajdonságairól. Késlelteti a bőr öregedési folyamatait, természetes fényvédő, nyugtató és nyugtató hatású. PARABÉNEKET nem tartalmaz.
Cikkszám: 5904215405672 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Arc és testkrém – Homoktövis 150g SOFT- EDITT

A PERFECT SOFT Arc és testkrém – Homoktövis krém, egy intenzíven hidratáló krém a mindennapi arc- és testápoláshoz. A termék fő összetevője a homoktövis. A homoktövis ismert regeneráló, hidratáló és tápláló tulajdonságairól. Késlelteti a bőr öregedési folyamatait, természetes fényvédő, nyugtató és nyugtató hatású.

Intenzív hidratáló és regeneráló krém a mindennapi arc és testápoláshoz, PARABÉNEKET nem tartalmaz.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arc és testkrém – Homoktövis 150g SOFT-EDITT” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára