CUBA V.I.P. for Men EDT 100ml – Férfi

2 891 Ft

A Cuba V.I.P. Men parfüm megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partijai ihlették.

Viselőjének a stílusát és életfelfogását, függetlenségét, szabadságát és egyfajta ellenállhatatlanság érzését tükrözi. Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből. Azok a férfiak értékelik igazán, akik szeretik az állatias, hamisítatlan illatokat, és ott érzik jól magukat, ahol élnek.
  • Romantikus – Friss férfi illat
  • A Cuba VIP EDT ugyanolyan tökéletesen illik a forró nagyvárosi napokhoz, mint a nyár emlékeinek téli felidézéséhez.
  • Magas parfüm tartalommal rendelkező elegáns, édes, Férfi parfüm
Magas parfüm tartalma miatt méltó a nagy márkák társaságára de az ára egy nullával kevesebb!

Leírás

CUBA V.I.P. for Men Férfi Eau De Toilette

A Cuba V.I.P. Men parfüm megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partijai ihlették. Viselőjének a stílusát és életfelfogását, függetlenségét, szabadságát és egyfajta ellenállhatatlanság érzését tükrözi. Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből. Azok a férfiak értékelik igazán, akik szeretik az állatias, hamisítatlan illatokat, és ott érzik jól magukat, ahol élnek.

Magas parfüm tartalma miatt méltó a nagy márkák társaságára de az ára egy nullával kevesebb! Romantikus – Friss férfi illat
A Cuba VIP EDT ugyanolyan tökéletesen illik a forró nagyvárosi napokhoz, mint a nyár emlékeinek téli felidézéséhez.
Magas parfüm tartalommal rendelkező elegáns, édes, Férfi parfüm

Cuba V.I.P. Men illatakkordjai a zöld citrom és golgotavirág citrusos-gyümölcsös jegyeivel bontakoznak ki, melyeket a bors és a kellemesen csípős gyömbér fűszeres színezete árnyal. Egyedülálló különlegesség a kaviár finom aromája, mely újdonságként csillan fel a fejillatban. Az energikus menta és fűszer elemek fokozatosan veszik át a szót, amit a frissen töltött gin és vodka kellemesen független illata tesz teljessé. A fináléban mindez az ámbra és a bőr állatias, erotikával teli elemeivel egészül ki, amit a fa fenséges hangulata csak tovább árnyal.

Illat összetétele:

  • Alap – borostyán, bőr, fa
  • Fej – bors, gyömbér, kaviár, limett, maracuja
  • Szív – fűszer, gin, menta, vodka
  • Az illat fajtája – friss, orientális

Az illat története:

Ezt az egyedülálló Férfi parfümöt 2018-ben dobta piacra a Cuba Parfüm.
Kiderült az első bemutatkozás után, hogy valami különlegesség készült!
A Férfiak akik a magabiztosságot szeretik egyből felismerték ebben a friss, elegáns Eau De Toilette –ben a lehengerlő stílust!

Carolina Herrera 212 VIP Men férfi parfüm jellegű illat

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 300 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CUBA V.I.P. for Men EDT 100ml – Férfi” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára