Cuba Wild Heart Men EDT 100ml – Férfi

2 891 Ft

Cuba Wild Heart Men EDT

A Cuba Wild Heart Men EDT illatát a fiatalok ihlették, akik csak mennek a szívük után az éjszakában és a kalandok éltetik őket. Merész illat, melytől gyorsabban ver a szíved. Ez az illat élettel teli, mint a narancsvirág, amely merészséged erőt ad ahhoz, hogy kitűnj a tömegből. Az illat karakterét a Dél-Franciaországból származó bergamott teszi különlegessé. A zsálya aromája és ibolya gyengédsége hódítja meg a szíveket. agarfa gyantája – ez a parfümvilág egyik legritkább és legexkluzívabb összetevője, melyet folyékony arany néven ismerhetünk. A cédrusfa és pézsma érzéki aromája határozza meg az esszencia férfiasságát, amit a vetiver különleges aromájával kombináltunk, hogy ellenállhatatlan legyél.
Cikkszám: 5425017736295 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Cuba Wild Heart Men EDT

A Cuba Wild Heart Men EDT illatát a fiatalok ihlették, akik csak mennek a szívük után az éjszakában és a kalandok éltetik őket. Merész illat, melytől gyorsabban ver a szíved.

Ez az illat élettel teli, mint a narancsvirág, amely merészséged erőt ad ahhoz, hogy kitűnj a tömegből. Az illat karakterét a Dél-Franciaországból származó bergamott teszi különlegessé. A zsálya aromája és ibolya gyengédsége hódítja meg a szíveket. agarfa gyantája – ez a parfümvilág egyik legritkább és legexkluzívabb összetevője, melyet folyékony arany néven ismerhetünk. A cédrusfa és pézsma érzéki aromája határozza meg az esszencia férfiasságát, amit a vetiver különleges aromájával kombináltunk, hogy ellenállhatatlan legyél.

Cuba Wild Heart Illatösszetevői:

  • Fej Illatjegyek: narancs, bergamott, kardamon, mandarin
  • Szív Illatjegyek: ibolya, zsálya
  • Alap Illatjegyek: cédrus, agarfa, pézsma, vetiverfű
  • Az illat fajtája: orientális

Merész és lázadó!

A tökéletes illat olyan modern stílusú férfiaknak, akik szeretik a kihívásokat. Erőteljes, mégis sármos. Férfias, mégis kifinomult. Azért született, hogy legenda legyen…Ez a parfüm az egyik legértékesebb és legizgalmasabb illatösszetevő, mely még szorosabbra fonja a köztetek lévő vonzalmat.

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 300 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cuba Wild Heart Men EDT 100ml – Férfi” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára