Arcmaszk – Fiatalító, ránctalanító 2x5ml-UP

380 Ft
24db/csomag ANTI-AGE MAXIMUM REJUVENATION BŐFIATALÍTÓ ÉS BŐRKISIMÍTÓ ARCMSZK BIOMIMEDIKUS PEPTIDEKKEL ,VÖRÖS ALGAVAL , ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS ZÖLD AGYAGGAL – ÉRETT BŐRRE. Ránckisimítás, Bőrfiatalítás, Bőrhidratálás 10-15 perc alatt. A biomimetikus peptidek megelőzik a kellemetlen bőrfeszülést, valamint hatékonyan csökkenték a ráncok mélységét. A zöld agyag kiegyenlíti a bőrfelszínt, kisimítja az apró ráncokat. A vörös alga egészséges fényt, tónust és kiegyenlített színt kölcsönöz a bőrnek , emellett erős antioxidáns hatású : oxigenizál , hidratál és regenerál. Az ásványi anyagok erősítik és táplálják a bőrt. Az arcbőr határozottan kisimulttá , fiatalabbá és hidratálttá válik. Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.
Cikkszám: 5901468908479 Kategória: Címke:

Leírás

ANTI-AGE MAXIMUM REJUVENATION BŐFIATALÍTÓ ÉS BŐRKISIMÍTÓ ARCMSZK BIOMIMEDIKUS PEPTIDEKKEL ,VÖRÖS ALGAVAL , ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS ZÖLD AGYAGGAL – ÉRETT BŐRRE.
Ránckisimítás , Bőrfiatalítás Bőrhidratálás 10-15 perc
A biomimetikus peptidek megelőzik a kellemetlen bőrfeszülést, valamint hatékonyan csökkenték a ráncok mélységét. A zöld agyag kiegyenlíti a bőrfelszínt, kisimítja az apró ráncokat.
A vörös alga egészséges fényt, tónust és kiegyenlített színt kölcsönöz a bőrnek, emellett erős antioxidáns hatású : oxigenizál, hidratál és regenerál. Az ásványi anyagok erősítik és táplálják a bőrt. Az arcbőr határozottan kisimulttá, fiatalabbá és hidratálttá válik.
Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.

További információk

Tömeg 15 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Fiatalító, ránctalanító 2x5ml-UP” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára