GOODBYE CUTICLES Professzionális kutikulaeltávolító 10ml – Revers

780 Ft

GOODBYE CUTICLES Professzionális kutikulaeltávolító

  • a köröm körüli száraz, megvastagodott körömágybőr azonnali és biztonságos eltávolítása,
  • modern lágyító formula,
  • gél textúra hidratáló tulajdonságokkal,
  • precíziós ecset - megkönnyíti a felvitelt.

PUHA ÉS ÁPOLT KÖRÖMÁGYBŐR!

Leírás

GOODBYE CUTICLES Professzionális kutikulaeltávolító – PUHA ÉS ÁPOLT KÖRÖMÁGYBŐR!

GOODBYE CUTICLES Professzionális kutikulaeltávolító szérum a köröm körüli száraz, megvastagodott és benőtt körömágybőr azonnali és biztonságos eltávolítására. A modern lágyító formula megakadályozza, hogy a körömágybőr letörjön, megrepedjen és belenőjön a körömlemezbe. A gél textúra hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, így a termék biztonságos a körömlemez számára. A precíziós ecset megkönnyíti a felvitelt egyetlen mozdulattal.

Alkalmazása:

  • Az ecsettel vigye fel a gélt a körömágybőrre, és hagyja rajta 30 másodpercig, majd óvatosan nyomja vissza egy fapálcikával.
  • A kezelés után alaposan mosson kezet.
  • A hatás fenntartása érdekében legalább hetente egyszer, vagy szükség szerint ismételje meg a kezelést.

Összetevők: Aqua, glicerin, kálium-hidroxid, karbomer.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GOODBYE CUTICLES Professzionális kutikulaeltávolító 10ml – Revers” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára