Hajmaszk kenderolajjal és CBD-vel 250ml-REVERS

1 250 Ft
Hajmaszk kenderolajjal és CBD-vel

INTENZÍV REGENERÁCIÓ ÉS 100%-OS HIDRATÁLÁS A HAJNAK

Intenzív és hatékony regenerációt és mély táplálást biztosít a száraz és sérült haj számára. A maszk formulája és hatóanyagai szemmel láthatóan javítják a haj állapotát, amely napról napra egészségesebbé, rugalmasabbá és fényesebbé válik. A maszk kisimítja, táplálja, megkönnyíti a szétválást és csökkenti a ridegséget.

Leírás

Hajmaszk kenderolajjal és CBD-vel

INTENZÍV REGENERÁCIÓ ÉS 100%-OS HIDRATÁLÁS A HAJNAK

Intenzív és hatékony regenerálást, valamint mélytáplálást biztosít a száraz és sérült hajnak. A maszk formulája és a benne lévő hatóanyagok láthatóan javítják a haj állapotát, amely napról napra egészségesebb, rugalmasabb és fényesebb lesz. A maszk kisimítja, táplálja a hajat, könnyebben fésülhetővé teszi és csökkenti a haj töredezettségét.

A kendermagból (Cannabis sativa) nyert értékes kenderolaj CBD-vel, amely a maszk formuláját gazdagítja, tudományosan bizonyítottan jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre. Erős tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. A kenderolaj közel 80 százaléka esszenciális zsírsavakból (EFA) áll, az omega-6 zsírsavak csoportjába tartozó linolsavból és az omega-3 csoportba tartozó linolénsavból.

A Hajmaszk kenderolajjal és CBD-vel további értékes savakat is tartalmaz: olajsavat, palmitinsavat, gamma-linolénsavat, valamint fehérjéket, aminosavakat, karotint, ásványi anyagokat. Vitaminokban gazdag, A-, D-, E-, K-vitamint, fitoszterolokat, foszfolipideket, tartalmaz amelyek segítenek a sérült haj helyreállításában, hidratálják és tisztítják a fejbőrt. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és részt vesznek a tápanyagok sejtekhez való eljuttatásában. A kenderolaj szabályozza a faggyúkiválasztást is, serkenti a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást, valamint csökkenti a haj töredezésre való hajlamot.

Használata: Vigye fel a megfelelő mennyiségű terméket a hajhossz közepétől a hajvégekig. Ujjaival alaposan masszírozza be a készítményt a hajába. Kerülje a maszk felvitelét a haj tövénél, így nem nehezíti el a hajat. A termék felvitele után várjon 3-10 percet, majd alaposan öblítse le a haját tiszta vízzel.

Tipp: nagyon sérült haj esetén a maszkot a hajtövektől a hajvégekig oszlassa el, így a termék mélyen behatol a hajszerkezet sérült részeibe. Az is jó, ha a maszkot 10-15 percig rajta hagyja a haján.

Gyakoriság: a haj állapotától függ. Ha nagyon száraz és legyengült, akkor a legjobb, ha minden egyes hajmosás után alkalmazza a maszkot. A készítmény minden egyes használata és a hajszárítás után gyorsan észre fogja venni a hatékonyságát. Ezután eldöntheti, hogy milyen gyakran használja a maszkot, saját igényei szerint.

Összetevők: Aqua (víz), cetearil-alkohol, disztearoiletil-dimónium-klorid,
glicerin,Cannabis Sativa (kender) magolaj, fenoxietanol ,parfüm (illatanyag),
etilhexilglicerin, linalool, limonén, citronellol, citral, geraniol.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 300 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hajmaszk kenderolajjal és CBD-vel 250ml-REVERS” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára