Arcmaszk – Hidratáló és oxigenizáló 2x5ml-UP

380 Ft
24db/cs Hidratáló és oxigenizáló arcmaszk hialuronsavval, zöld algával, E-vitaminnal és gricerollal – minden bőr típusra. Intenzív bőrhidratálás ránckitöltés A magas hialuronsav koncentrátumú arcpakolás intenzíven hidratálja, feszesíti és kisimítja a bőrt. Segít a bőr vízháztartás egyensúlyának fenntartásában, így a bőr puhává és rugalmassá válik. A zöld alga kivonat erős bőrfiatalító és regeneráló hatású, erősíti a bőr védekezőképességét. Az arcbőr hosszantartóan hidratált, az apró ráncok kisimulnak. Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.

Elfogyott

Cikkszám: 5901468908486 Kategória: Címke:

Leírás

Hidratáló és oxigenizáló arcmaszk hialuronsavval, zöld algával, E-vitaminnal és gricerollal – minden bőr típusra.
Intenzív bőrhidratálás ránckitöltés
A magas hialuronsav koncentrátumú arcpakolás intenzíven hidratálja, feszesíti és kisimítja a bőrt. Segít a bőr vízháztartás egyensúlyának fenntartásában, így a bőr puhává és rugalmassá válik. A zöld alga kivonat erős bőrfiatalító és regeneráló hatású, erősíti a bőr védekezőképességét. Az arcbőr hosszantartóan hidratált, az apró ráncok kisimulnak.
Használta: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet.

További információk

Tömeg 15 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcmaszk – Hidratáló és oxigenizáló 2x5ml-UP” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára