I’m Vegan HYALURONSAV Simító nappali arckrém 50ml DELIA

2 136 Ft
DELIA Cosmetics Vegán HYALURONSAV Simító nappali arckrém - simítás a bőrödnek! A Delia a hialuronsavas Vegán krémet kifejezetten mindazok számára fejlesztette ki, akik hidratált és feszes bőrt szeretnének fenntartani.
  • A HYALURONSAV a krém kulcsfontosságú összetevője A HYDROMANIL TM-al együtt láthatóan hidratáija a bőrt,
  • A SHEA VAJ-nak és a VERBENA EXTRACT-nak köszönhetően a bőr láthatóan feszesebbnek és simábbnak tűnik.
Használata: vidd fel a krémet az arc és a nyak megtisztított, száraz bőrére és hagyd felszívódni. Alkalmazd minden reggel. 87%-ban természetes eredetű összetevők

Leírás

DELIA Cosmetics Vegán HYALURONSAV Simító nappali arckrém – simítás a bőrödnek!

A Delia a hialuronsavas Vegán krémet kifejezetten mindazok számára fejlesztette ki, akik hidratált és feszes bőrt szeretnének fenntartani.

  • A HYALURONSAV a krém kulcsfontosságú összetevője A HYDROMANIL TM-al együtt láthatóan hidratáija a bőrt,
  • A SHEA VAJ-nak és a VERBENA EXTRACT-nak köszönhetően a bőr láthatóan feszesebbnek és simábbnak tűnik.

Használata: vidd fel a krémet az arc és a nyak megtisztított, száraz bőrére és hagyd felszívódni. Alkalmazd minden reggel.

87%-ban természetes eredetű összetevők

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„I’m Vegan HYALURONSAV Simító nappali arckrém 50ml DELIA” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára