UV Lámpa/LED Lámpa (manikűr lámpa)

5 500 Ft 6 000 Ft
Fedezzen fel egy innovatív lámpát, amely minden szalonban, kozmetikai és otthoni manikűr- és pedikűrkezelésekhez egyaránt alkalmas lesz. A lámpa tökéletes vétel lesz mindazok számára is, akik a hibrid manikűrrel kezdik vagy folytatják vállalkozásukat. A SUNONE SMART és HOME 2 lámpa beépített mozgásérzékelővel, memóriafunkcióval és időzítővel rendelkezik. A készülék memóriafunkciója azon alapul, hogy a lámpa megjegyzi az utoljára beállított időt, feltéve, hogy az idő 0-ra csökken (pl. Ön 30 másodpercre állította be az időzítőt, ha ez az idő letelik, a lámpa újra elkezd visszaszámolni 30 másodpercig, miután beletette a kezét). Ez a funkció javítja a lámpa használatának kényelmét az azonos száradási idejű termékekkel, és befolyásolja a munka sebességét. A kettős LED-technológiának köszönhetően a lámpa megbízhatóan, gyorsan és egyenletesen keményíti a piacon kapható fényre keményedő termékeket. A lámpa olyan fényt bocsát ki, amely nem fárasztja a szemet. Nagy teljesítményű, energiatakarékos fényforrással rendelkezik, 365 és 405 nm-es kettős hullámhossz-tartományban.  
Clear
Cikkszám: 5999548304136 Kategóriák: , ,

Leírás

LED Lámpa/UV Lámpa (manikűr lámpa) hibrid, zselés és akril zselés körömformázási módszerekhez.

Fedezzen fel egy innovatív lámpát, amely minden szalonban, kozmetikai és otthoni manikűr- és pedikűrkezelésekhez egyaránt alkalmas lesz. A lámpa tökéletes vétel lesz mindazok számára is, akik a hibrid manikűrrel kezdik vagy folytatják vállalkozásukat.

LED UV Lámpa (manikűr lámpa)

A kettős LED-technológiának köszönhetően a lámpa megbízhatóan, gyorsan és egyenletesen keményíti a piacon kapható fényre keményedő termékeket. A lámpa olyan fényt bocsát ki, amely nem fárasztja a szemet. Nagy teljesítményű, energiatakarékos fényforrással rendelkezik, 365 és 405 nm-es kettős hullámhossz-tartományban.

  • A SUNONE HOME2 lámpamodell egyedi mozgásérzékelővel van felszerelve, amely memóriafunkcióval rendelkezik, és azonnal működésbe lép, amint a kezét a lámpa belsejébe helyezi. A készülék memóriafunkciója azon alapul, hogy a lámpa megjegyzi az utoljára beállított időt, feltéve, hogy ez az idő 0-ra csökken (pl. Ön 10 másodpercre állította be az időzítőt, ha ez az idő letelik, a lámpa újra elkezd visszaszámolni 10 másodpercig, miután a kezét a lámpába tette). Az intelligens érzékelő funkció 10s, 30s, 60s és 99s üzemmódban működik. Ez a funkció javítja a lámpa kényelmét az azonos száradási idővel és sebességgel rendelkező termékek esetében.
  • A SUNONE SMART lámpamodell mindent tartalmaz, amire szüksége van, és amit egy lámpától megkövetel a hibrid, zselés és akril zselés körömformázási módszerekhez. Nincs olyan hibrid, amelyet ez a lámpa ne kezelne. Ez egy modell az aktív nők számára, akik mindig mozgásban vannak, és követik az új körömtervezési trendeket. Ergonomikus formája, mesésen könnyű kezelhetősége és mobilitása azok a jellemzők, amelyek megkülönböztetik ezt a lámpát a piacon kapható számos modelltől. Ezzel a lámpával bárhol és bármikor elvégezheti a körömformázást. Az USB tápegységnek köszönhetően egyszerű, csak csatlakoztassa a telefon töltőjéhez, laptopjához, számítógépéhez, powerbankjához, és máris készen áll. Nem szeretne egy olyan lámpát, amelyet szó szerint bárhová magával vihet? Ha a válasza igen, akkor ez a modell Önnek való!

 

 

Egyéb Információk!

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

További információk

Tömeg 1200 g
UV lampa LED

UV lámpa LED Smart, UV lámpa LED Home, UV lámpa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UV Lámpa/LED Lámpa (manikűr lámpa)” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára