L’Oréal Mega Volume Collagene 24H szempillaspirál 9ml

3 816 Ft

Dús és fekete szempillák csomók nélkül.

Dúsnak és hosszúnak ható szempillák a kollagén pigmenteknek köszönhetően, amelyek kiegészítik a fekete árnyalat intenzitását, akár egész nap. A hagyományosnál nagyobb dúsító kefe minden egyes szempillát befed és ellenállhatatlanná varázsol!   A L'Oréal  Mega Volume Collagene 24h szempillaspirál a különleges keféjének köszönhetően sűrűvé, hosszúvá és ívelté teszi a szempillákat. Az összetételében lévő jojobaolaj táplálja és erősíti a pillákat, megakadályozva azok hullását. A természetes viasz rögzíti a szempillákat, megtartva azok alakját.  
 • kiemeli a szemet
 • maximálisan dúsítja és hosszabbítja a szempillákat
 • könnyen felvihető
 • egyenletesen eloszlik a pillákon
Nagyszerű dúsítás a pilláidnak!

5 készleten

Leírás

L’Oréal  Mega Volume Collagene 24h szempillaspirál

Adj mélységet és érzékiséget a tekintetednek a L’Oréal Mega Volume Collagene 24h szempillaspirállal. Az extra hosszú, ugyanakkor rendkívül finom kefének köszönhetően egyetlen mozdulattal maximális tömeget ad a pilláknak! A L’Oréal Mega Volume Collagene 24h szempillaspirál a kollagéngolyókat és a “Black Booster” polimereket ötvözi az intenzív fekete szín érdekében.

Tulajdonságai:

 • jelentősen meghosszabbítja a pillákat, és jelentős tömeget ad nekik
 • a kefe minden egyes szempillát megfog és megfelelően bevon a festékkel
 • telt, fekete színű, és valóban hangsúlyos pillákat eredményez
 • 24 órás tartós hatás
 • nem tapasztja egymáshoz a pillákat és nem csomósodik

Összetétele:

 • kollagén – belülről ápolja és hidratálja a szempillákat
 • nagy kitöltésű és rugalmas viasz – minden pillát tökéletesen bevon és elválaszt egymástól

Használata: vidd fel a szempillákra ide-oda mozgatva a tövüktől a végükig. A maximális volumen érdekében ismételd meg a felvitelt többször.

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

 

További információk

Tömeg 35 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L’Oréal Mega Volume Collagene 24H szempillaspirál 9ml” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára