L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirál

4 515 Ft
A L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirálok dús pillákat eredményeznek, extra sűrű keféjének sörtéi minden egyes szempillát egyenként megfognak és bevonnak. Ennek eredményeként tökéletesen kiemelik a szempillákat, és hihetetlen tömeget adnak nekik.
 • Balm Noir tápláló szempillaspirál milliónyi sörtéjével az összes, még legapróbb szempillákat is bevonja. Az igazán dús hatásért lett kifejlesztve, és kiemeli tekintetét bármilyen sminkben. Intenzíven pigmentált fekete árnyalata hosszantartó, és maximális volument kölcsönöz szempilláinak.
 • Az Extra Black szempillaspirál Clean Sweep Wiping rendszerű, speciális keféje mindig optimális mennyiségű festéket hord fel a pillákra, így azok azonnal maximális hosszúságot és tömeget kapnak, ugyanakkor nem tapadnak össze.
 • A Waterproof vízálló szempillaspirál gondoskodik a hosszú és szétválasztott szempillákról, gond és elkenődés nélkül. Az arany-kék tok intenzív fekete színt rejt, amelyet a műanyag kefe rövid és hosszú sörtéi visznek fel a szempilláira. Minden kihúzáskor csak annyi szín marad rajta, hogy ne csomósodjon a szempillákon, de hangsúlyos és tökéletesen átfésült szempillák legyenek minden helyzetre készen.
Clear

Leírás

L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirál

A L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirálok dús pillákat eredményeznek, extra sűrű keféjének sörtéi minden egyes szempillát egyenként megfognak és bevonnak. Ennek eredményeként tökéletesen kiemelik a szempillákat, és hihetetlen tömeget adnak nekik.

Balm Noir tápláló szempillaspirál milliónyi sörtéjével az összes, még legapróbb szempillákat is bevonja. Az igazán dús hatásért lett kifejlesztve, és kiemeli tekintetét bármilyen sminkben. Intenzíven pigmentált fekete árnyalata hosszantartó, és maximális volument kölcsönöz szempilláinak.

Az Extra Black szempillaspirál Clean Sweep Wiping rendszerű, speciális keféje mindig optimális mennyiségű festéket hord fel a pillákra, így azok azonnal maximális hosszúságot és tömeget kapnak, ugyanakkor nem tapadnak össze.

A Waterproof vízálló szempillaspirál gondoskodik a hosszú és szétválasztott szempillákról, gond és elkenődés nélkül. Az arany-kék tok intenzív fekete színt rejt, amelyet a műanyag kefe rövid és hosszú sörtéi visznek fel a szempilláira. Minden kihúzáskor csak annyi szín marad rajta, hogy ne csomósodjon a szempillákon, de hangsúlyos és tökéletesen átfésült szempillák legyenek minden helyzetre készen.

A L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirálok tulajdonságai:

 • dússá teszik a szempillákat, és többszörös tömeget adva nekik
 • minden egyes pillát külön bevon, meghosszabbít és elválaszt egymástól
 • nem nehezíti el és nem tapasztja össze a pillákat, nem képez csomókat
 • keféje mindig optimális mennyiségű festéket hord fel
 • a kefén mindig csak a kellő mennyiségű festék marad
 • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják
 • intenzíven pigmentált, telt fekete szín
 • hipoallergén összetételű

Alkalmazása: könnyed, folyamatos mozdulattal vidd fel a festéket a pillák tövétől a végükigt. Alkalmazás előtt nem kell a kefét a szempillaspirál tubusában „pumpálni“, mert azonnal optimális mennyiséget hord fel. A szempillaspirál víz és szappan segítségével könnyen lemosható. Ajánljuk a kínálatunkban kapható többféle micellás vizet a smink tökéltes és kíméletes eltávolítására!

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán!

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Típus:

Balm Noir, Extra Black, Waterproof vízálló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L’OREAL Paris Volume Million Lashes szempillaspirál” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára