Maybelline Sky High Szempillaspirál

3 467 Ft 4 147 Ft

Próbáld ki a Sky High szempillaspirált a Maybelline New Yorktól. Innovatív technológia a szempillák jelentős dúsításáért és hosszabbításáért akár vízálló változatban is.

 • nem csomósodik, nem tapasztja össze a pillákat
 • mindennapi, és esti sminkhez is használható
 • szétválasztja, és megemeli a szempillákat
 • jelentős mértékben sűríti a szempillákat
 • rendkívül rugalmas, hajlékony kefe
 • hosszan tartó hatású
 • egyszerű használat
 • telt fekete szín
 • vízálló változatban is
A keskeny, rugalmas kefe minden szempillát egészen a tövektől ragad meg és eddig nem látott mértékig hosszabbít meg. Összetétele bambuszkivonatot és különleges rostokat tartalmaz az erős és hosszú szempillákért akár egész nap.
Égig érő szempillák csakis a Maybelline NY Sky High szempillaspirállal.
Clear

Leírás

Maybelline Sky High Szempillaspirál

Próbáld ki a Sky High szempillaspirált a Maybelline New Yorktól. Innovatív technológia a szempillák jelentős dúsításáért és hosszabbításáért akár vízálló változatban is.

 • A keskeny, rugalmas kefe minden szempillát egészen a tövektől ragad meg és eddig nem látott mértékig hosszabbít meg.
 • Összetétele bambuszkivonatot és különleges rostokat tartalmaz az erős és hosszú szempillákért akár egész nap.
 • Égig érő szempillák csakis a Maybelline NY Sky High szempillaspirállal.

A Maybelline Sky High – Cosmic Black szempillaspirál gazán hosszúvá, és nagy volumenűvé varázsolja szempilláid. Extra fekete színe azonnal kiemeli a tekintetet, csábítóvá varázsol. Könnyen lemosható a szempillákról, mégis hosszantartó, így bármilyen sminket remekül kiegészít. Az exkluzív “Flex Tower” kefe meghajlik, hogy dúsítsa, és meghosszabbítsa a szempillákat a tövektől a végekig

A határ a csillagos ég! Legalábbis ami a szempillákat illeti, ha a Maybelline Sky High – Very Black dúsító és hosszabbító szempillaspirált használod. Nemcsak jelentősen meghosszabbítja szempilláidat, hanem minden szögből elbűvölő dús hatást is biztosít – ilyen lesz a szempillád, csupán néhány mozdulat után.

Ha Igazán vonzó tekintetre vágysz a Maybelline Sky High – Very Black vízálló szempillaspirálja maximális dússágot, és hosszúságot biztosít szempilláidnak. Intenzíven pigmentált fekete színe bármilyen sminkben kiemeli tekintetét, vízálló formulájának köszönhetően pedig igazán hosszantartó.

Használata: Vidd fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget. Ajánljuk a kínálatunkban kapható többféle micellás vizet a smink tökéltes és kíméletes eltávolítására!

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán!
Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg N/A
Típus:

Cosmic Black, Very Black, Very Black Waterproof vízálló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maybelline Sky High Szempillaspirál” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára