Maybelline theClassic Szempillaspirál

1 791 Ft

Próbáld ki a Maybelline theClassic Szempillaspirált a Maybelline New Yorktól. Innovatív technológia a szempillák jelentős dúsításáért és hosszabbításáért akár vízálló változatban is.

  • nem csomósodik, nem tapasztja össze a pillákat
  • mindennapi, és esti sminkhez is használható
  • szétválasztja, és megemeli a szempillákat
  • intenzív fekete szín
  • dús, szétválasztott pillák
  • krémes állag
  • vízálló változatban is
Clear

Leírás

Maybelline theClassic Szempillaspirál

Maybelline theClassic Extra Black Szempillaspirál – drámai tekintet mindössze néhány mozdulattal. A Maybelline The Classic dúsító szempillaspirál mindig készen áll, hogy ellenállhatatlanul dús és merész szempillákat varázsol. Nem csomósodik és mindig tökéletes eredményt nyújt.

Maybelline theClassic Volume Express Szempillaspirál – a kifejező szempilla olyan klasszikus, amivel senki nem hibázhat. A Maybelline The Classic dúsító és elválasztó szempillaspirál mindössze egyetlen vonással gondoskodik az akár 3-szor dúsabb pillákról. A sűrű spirál minden egyes pillát alaposan bevon a krémmel anélkül, hogy csomók keletkeznének, vagy a pillák kellemetlenül összetapadnának. Ezentúl senki nem tud ellenállni a tekintetednek!

Maybelline theClassic Volume Express Waterproof Szempillaspirál –  a vízálló szempillaspirál 3× dúsabbá teszi szempilláid. Intenzíven pigmentált színének, és nagy kefefejének köszönhetően a legapróbb szempillákat is bevonja, és megemeli. Vízálló formulája hosszantartó hatást biztosít, így bárhol és bármikor kiemelheted tekinteted a segítségével.

Használata: Vidd fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyél fel több réteget. Ajánljuk a kínálatunkban kapható többféle micellás vizet a smink tökéltes és kíméletes eltávolítására!

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán!

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg N/A
Típus:

Extra Black, Volume Express, Volume Express Waterproof vízálló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maybelline theClassic Szempillaspirál” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára