Maybelline theColossal Szempillaspirál 10ml

2 597 Ft 3 581 Ft
Maybelline theColossal Szempillaspirálok:
 • A Maybelline The Colossal 36H vízálló és tömegnövelő szempillaspirál, intenzív, fekete árnyalatot kölcsönöz szempilláinak. Precíz kefefeje szétválasztja, megemeli, és eléri a legapróbb pillákat is. Tartása akár 36 óráig tart.
 • A Maybelline The Colossal Curl Bounce dúsító és göndörítő szempillaspirál Memory–Curl formulájának köszönhetően ez nem probléma. Hosszantartó hatású, és megőrzi a szempillák volumenét egész nap.
 • A népszerű Maybelline The Colossal Waterproof vízálló szempillaspirál igazán nagy volument kölcsönöz szempilláidnak. Nagy kefefeje könnyedén bevonja a legapróbb szempillákat is, intenzív fekete árnyalata pedig kiemeli tekinteted bármilyen sminkben. Könnyed vízálló formulája nem kenődik el, így egész nap csábító lesz tekinteted.
Clear
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Maybelline theColossal Szempillaspirálok

 • Maybelline The Colossal szempillaspirál – a dús pillákért!

Igazán maximális volument kölcsönöz a szempilláknak a Maybelline The Colossal szempillaspirál. Kollagént, és méhviaszt tartalmaz, így táplálja is szempilláid és intenzív fekete árnyalata kiemeli tekinteted bármilyen sminkben. Nagy kefefeje könnyedén bevonja a legapróbb szempillákat is.

 • Maybelline The Colossal Waterproof vízálló szempillaspirál – a dús hatásért!

Igazán nagy volument kölcsönöz szempilláidnak a Maybelline The Colossal vízálló szempillaspirál. Nagy kefefeje könnyedén bevonja a legapróbb szempillákat is, intenzív fekete árnyalata pedig kiemeli tekinteted bármilyen sminkben. Könnyed vízálló formulája nem kenődik el, így biztosan egész nap csábító lesz tekinteted.
 • Maybelline The Colossal 36H Waterproof vízálló és tömegnövelő szempillaspirál

Csábító tekintet bárhol és bármikor. A Maybelline The Colossal 36H vízálló és tömegnövelő szempillaspirál, intenzív, fekete árnyalatot kölcsönöz szempilláidnak. Precíz kefefeje szétválasztja, megemeli, és eléri a legapróbb pillákat is. Tartása akár 36 óráig tart.
 • Maybelline The Colossal BIG Shot szempillaspirál

Ha szereted a dúsító hatású szempillaspirálokat az új Maybelline theColossal Big Shot spirál az egyik kedvenced lesz. A dúsító kefe könnyen, a tövektől kezdve vonja be a pillákat. A vastag sörtéknek köszönhetően a spirál több kollagénnel dúsított szempillafestéket tud felvinni egyetlen mozdulattal. Hihetetlenül dús pillák a Maybelline New York-tól.

 • Maybelline The Colossal BIG Shot Daring Black szempillaspirál

Tedd szempilláid dúsabbá és intenzíven feketévé! A Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black extrafekete, volumennövelő szempillaspirál igazán feltűnő és csábító tekintetet kölcsönöz. A spirál sörtéi minden szálat külön ragadnak meg, és a tövektől a végekig éjfekete festékkel vonják be őket. A hatás olyan csodálatos, hogy soha többé nem akarsz majd más spirált használni.

 • Maybelline The Colossal GO Extreme szempillaspirál

Hangsúlyos pillákra vágysz? Merj extrém lenni! A Maybelline The Colossal Go Extreme szempillaspirál garantálja a kolosszális hatást: a spirálkefe precízen adagolja a festéket, maga a készítmény pedig az átlagosnál 20-szor több kollagént tartalmaz. Mindemellett a festék ultrafekete, így garantálja a valóban drámai hatást.

 • Maybelline The Colossal Smoky Black szempillaspirál

Emeld ki szempilláid feltűnő sminkben is a Maybelline The Colossal Smoky Eyes szempillaspirál segítségével a dús pillákért. Nagy kefefeje szétválasztja, és intenzíven fekete színével bevonja a szempillákat. Már egy rétegben jól fed, és ellenállhatatlanná varázsolja a tekinteted.

 • Maybelline The Colossal Curl Bounce göndörítő szempillaspirál

Tökéletesen dús, intenzíven fekete szempillák melyek kiemelik tekinteted bármilyen sminkben! A Maybelline The Colossal Curl Bounce dúsító és göndörítő szempillaspirál Memory–Curl formulájának köszönhetően ez nem probléma. Hosszantartó hatású és megőrzi a szempillák volumenét egész nap.

 • Maybelline The Colossal Curl Bounce Waterproof vízálló göndörítő szempillaspirál

Többé nincs szükség szempillagöndörítőre! A népszerű Colossal Curl Bounce szempillaspirál már vízálló változatban is elérhető, amellyel csodásan ívelt, kifinomult és természetes hatású, vízálló dússágot érhetsz el. Próbáld ki az innovatív spirálkefét, amely minden szempillát elér és dúsít. Ívelt és dús szempillák, vízálló és hosszantartó hatással! A legjobb eredményért tartsd a spirálkefét a szempillák tövéhez, és többször egymás után, felfelé irányuló mozdulatokkal húzd végig a tövektől a végekig, amíg a kívánt dússágot és ívelést eléred.

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán!

 

Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

 • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
 • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg N/A
Típus:

theColossal, theColossal Waterproof (vízálló), theColossal 36H Waterproof (vízálló), BIG Shot, BIG Shot Daring Black, GO Extreme, Smoky Black, Curl Bounche (göndörítő), Curl Bounche Waterproof (göndörítő, vízálló)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maybelline theColossal Szempillaspirál 10ml” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára