PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító arcszérum 50ml-VOLLARE

1 300 Ft
A Provi White intenzív fehérítő szérum az arcra, nyakra és dekoltázsra szánt termék. Világosító hatóanyag-tartalmának köszönhetően láthatóan csökkenti a különböző eredetű elszíneződéseket, csökkenti a szeplőket és megakadályozza azok kialakulását. A bioaktív Provi White™ komplex egy modern formula, amely a melanin termelés hatékony csökkentésével megszünteti a túlzott pigmentáció okait. Láthatóan világosítja és kiegyenlíti a bőrtónust.
Cikkszám: 5902026647441 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító arcszérum

A PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító arcszérum egy forradalmi termék, amely csökkenti az elszíneződések és szeplők megjelenését, és hatékonyan kiegyenlíti a bőr tónusát.

A Provi White intenzív fehérítő arcszérum az arcra, nyakra és dekoltázsra szánt termék. Világosító hatóanyag-tartalmának köszönhetően láthatóan csökkenti a különböző eredetű elszíneződéseket, csökkenti a szeplőket és megakadályozza azok kialakulását. A bioaktív Provi White™ komplex egy modern formula, amely a melanin termelés hatékony csökkentésével megszünteti a túlzott pigmentáció okait. Láthatóan világosítja és kiegyenlíti a bőrtónust.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 100 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PROVI WHITE Intenzív bőrvilágosító arcszérum 50ml-VOLLARE” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára